Emma Plasmans
Emma Plasmans Reizen 10 jul 2020

OMG – Je kunt hier je eigen privé-eiland huren én het is nog coronaproof ook

De hele dag heerlijk in je nakie zwemmen, onbezorgd cocktails drinken en doen wat je niet laten kunt op een onbewoond eiland. Zie je jou en je besties al gaan? Als je altijd al hebt gedroomd van een vakantie naar een privé-eiland, hebben we héél goed nieuws.

Via Airbnb huur je namelijk een fantastisch privé-eiland en geloof ons: dit wil je.

Privé-eiland huren

Grote kans dat je door corona in eerste instantie niet aan een verre vakantie zat te denken, maar een privé-eiland biedt dé uitkomt. Airbnb heeft een heel mooi, idyllisch plekje op hun site staan. voor maar liefst vier personen. In het prachtige Belize vind je namelijk het ‘Little Peter Oasis’.

Oké, het is een eindje reizen (aangezien het in de Caribische Zee ligt), maar coronaproof is het zeker. Je huurt het eiland all-inclusive af, optimaal genieten dus. Trommel dus je besties op, informeer je lover en nog een leuk stel, of ga lekker met je familie heerlijk ontspannen op jullie eigen eiland.

Bron: Airbnb

Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Zoals je misschien kunt begrijpen is het afhuren van een privé-eiland ietsje duurder dan dat je in principe gewend bent. Voor het bedrag van €1000 per persoon voor vier nachtjes kun je hier verblijven. Het kost veel, maar dan heb je ook wat.

Je krijgt er namelijk veel voor terug. Je bent verzekerd van een superdeluxe bungalow met uitzicht over de hele Caribische Zee, hebt een privé-lagoon om in te zwemmen mét verlichting (wel zo fijn om te zien wat er allemaal onder je zwemt) en op de hoek ligt een prachtig barier reef om te snorkelen.

En nog veel meer…

Hold on, er is nog meer.  Je krijgt de beschikking over een butler(!), twee personen die het eiland spik en span houden én een chefkok die drie heerlijke maaltijden per dag verzorgt. Hoe luxe wil je het hebben? We zeiden het al: het kost veel, maar dan heb je ook écht wat. Je kunt hier je luxe privé-eiland boeken.

Bron: Airbnb
Bron: Airbnb

Lees ook: Altijd al willen kamperen met alpaca’s? Dit is je kans!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMG – Je kunt hier je eigen privé-eiland huren én het is nog coronaproof ook
Sluiten