Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30 okt 2017

Lekker! Professioneel dater is een beroep en je kunt er bijna 13.000 euro per maand mee verdienen

Als je nog lang niet toe bent aan een serieuze relatie, het wel chill vindt om wekelijks een date te hebben en wel een flink zakcentje kunt gebruiken, dan bestaat er ook voor jou een droombaan op deze geweldige wereld. In feite komt het erop neer dat je mooi kunt cashen met dat wat je het liefst doet: daten.

Iedere week een date met een andere man die je daar geld voor geeft en ook nog eens het heerlijke etentje van die avond betaalt. Klinkt dat voor jou als muziek in je oren? Dat was het in ieder geval wel voor Sophia Chartreuse, wie zichzelf nu professioneel dater noemt. En misschien overweeg je na haar verhaal ook wel om een carrièreswitch te maken.

Het verhaal van professioneel dater Sophia

Er was eens een twintigjarig meisje die verhuisde naar New York en bijna geen rode cent had. Ze had dromen in haar hoofd die ze daardoor niet waar kon maken en dat vond ze niet chill. Na een gesprek met een vriendin over hoe zij aan haar geld kwam, besloot ze om het roer drastisch om te gooien.

Haar vriendinnetje vertelde namelijk dat ze geld verdiende door simpelweg een avondje het gezelschap te zijn van en een man. De website die in hun conversatie ter sprake kwam was Whats Your Price. Via die website spreekt ze telkens een date af met een (oudere) man.

Misschien lijkt het nu een grote, vreemde bedoeling, maar dat hoeft het niet te zijn. Zo hoef je als professioneel dater alleen maar een conversatie gaande te houden. Volgens Sophia wordt je er ook nog eens ontzettend sociaal van. Voor haar als verlegen persoon heeft het in ieder geval veel zelfvertrouwen opgeleverd. En een appartement waar ze van droomde. Lekkere score.

Wat ze per date krijgt verschilt, maar het soms zomaar eens tot zo’n 260 euro oplopen. Ze heeft zelfs zoveel dates dat het haar bijna 13 duizend euro per maand oplevert. Daten en lekker cashen. Wat een combi. Zij heeft het in ieder geval helemaal voor elkaar daar in New York.

Mocht je nog vrijgezel zijn, of mocht het allemaal niet lukken met de mannen, dan is dit misschien alsnog je roeping.

Voor een soortgelijke Nederlandse website hoef je niet verder meer te zoeken: Golddiggers opgelet! Er is nu een datingsite met Nederlandse sugardaddy’s

Reageer op artikel:
Lekker! Professioneel dater is een beroep en je kunt er bijna 13.000 euro per maand mee verdienen
Sluiten