Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 8 apr 2018

Dit is waarom we allemaal wegzwijmelen bij Married at First Sight

Wij zwijmelen allemaal weg bij het programma Married at First Sight. En dat zullen onze vriendjes misschien niet begrijpen, want zij geloven daar niet zo in. Maar wij wel, en Nikolai en Chantal uit seizoen twee zijn het levende bewijs dat liefde op het eerste gezicht bestaat.

Zit jij elke week klaar voor een nieuwe aflevering van het programma Married at First Sight? Je bent niet de enige, want stiekem zijn we allemaal heel erg benieuwd of liefde op het eerste gezicht echt bestaat. Dit zijn de redenen waarom we wegzwijmelen bij Married at First Sight:

1. Het is een romantisch concept

Het concept is echt briljant bedacht, want nu komen wij eindelijk te weten of liefde op het eerste gezicht echt bestaat. En daar zwijmelen we dus echt bij weg. Sowieso willen we alle programma’s die over liefde gaan zien, want wij zien graag romantische dingen op TV (oké, en we zien ook graag romantische gebaren van onze lovers thuis).

2. Wauw, die jurk

Het programma is super romantisch, want er trouwen mensen. En dat vinden we allemaal leuk, want dan kunnen we én de jurk checken én kijken of de vonken er vanaf spatten. Kijk nou naar Bas en Patrick uit dit seizoen. Ahhh, dit is toch té lief.

3. We kunnen geloven in het perfecte sprookje

Het is eigenlijk een soort Disney-sprookje. In de weken die volgen worden de koppels gevolgd op hun honeymoon en tijdens het samenwonen. We hopen allemaal dat de koppels heftig verliefd worden op elkaar en getrouwd blijven. Dat is toch het perfecte einde van ieder sprookje?

4. Wij willen zelf ook

Stiekem zouden we zelf ook wel mee willen doen aan dit programma. Want wie weet ontmoeten wij dan ook wel onze prins op het witte paard. Na twee succesvol getrouwde koppels blijven wij in ieder geloven in liefde op het eerste gezicht.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Dit is waarom we allemaal wegzwijmelen bij Married at First Sight
Sluiten