Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 feb 2017

Back in time: dit is de allereerste promo van Gossip Girl

Oh, wat missen we Gossip Girl. Vooral Chuck. Gelukkig kunnen we de immens populaire serie zoveel binge-watchen als we willen. Want Gossip Girl blijft toch wel één van onze favoriete series aller tijden. Het drama in de Upper East Side gaat gewoon niet vervelen. Daarom word je vast net zo blij als wij bij het zien van de allereerste promo van Gossip Girl.

Back in time met Gossip Girl

Het is dit jaar alweer tien jaar geleden dat Gossip Girl voor het eerst te zien was. Ja, dat klopt, in 2007 verder we al verliefd op Chuck. En dat gevoel is nooit meer weggegaan. Daarom kunnen we niet genoeg krijgen van de fantastische serie.

Toen de laatste aflevering in 2012 te zien was huilden we tranen met tuiten. Het betekende het einde van Queen B, Chucks zwoele stem en it-girl Serena.

De promo: de allereerste beelden

We weten het, het doet pijn. Daarom blikken we even terug. Wedden dat je van het zien van de allereerste promo heel blij wordt? Op dat moment wisten de sterren nog niet dat ze dankzij deze serie wereldberoemd zouden worden. Bereid je voor op heel veel ‘ohjaaa’ momentjes:

De lange versie kun je helaas alleen op YouTube zelf zien via deze link.

LEES OOK: Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden

Reageer op artikel:
Back in time: dit is de allereerste promo van Gossip Girl
Sluiten