Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 29 aug 2017

Holy moly: Prosecco marshmallows bestaan en dat betekent smullen

Toegegeven: snoep is hemel. Maar we weten dat je andere verslaving prosecco is. Daarom is dit een match made in heaven. Er bestaan prosecco marshmallows om je hunkering naar zoetigheid en alcohol nog even aan te wakkeren. Sorry daarvoor.

Marshmallow met drank? In my tummy please.

Toegegeven: werkelijk alles met prosecco is een succes. Daarom bedacht The Naked Marshmallow Co een marshmallow met onze favoriete dranksmaak. Vergeet je normale marshmallows tijdens je kampvuursessie. Deze maken alles beter.

Stel je voor: marshmallows gevuld met prosecco. Oh yummie. Maar er is meer. De prosecco marshmallows zijn gemixt met de zoete smaak van frambozen. En om je nog blijer te maken: er nog twee andere smaken die je wilt proberen. Wat dacht je van gin gemixt met vlierbloesem en espresso martini met cacao?

LIKE & REGRAM for an extra chance to win this weeks bundle from us and @stormteacup Don't forget to follow @stormteacup head to our FB to log your entry! GOOD LUCK! ☘️

A post shared by The Naked Marshmallow Co. (@nakedmallow) on

Wie wil dit nu niet eten?

Balen, want deze marshmallows zijn nu alleen nog maar te bestellen in Engeland. Ken je iemand die daar woont? Stuur naar Nederland, graag. En ja, ondanks de alcohol in de marshmallows zijn ze helemaal geschikt om te roosteren boven je kampvuur, wees niet bang dat ze in de fik vliegen. Is het importeren dus dubbel en dwars waard.

Toch niet zo’n fan van alcohol in je marshmallow? Het bedrijf verkoopt ook non-alcoholische smaken zoals aardbeienroom en sinaasappel met chocolade. En er zijn zelfs veganistische varianten. Kan iemand dit mee naar Nederland brengen voor ons? Please, we hebben dit nodig.

Of dit: Unicorn fans opgelet: er is nu warme unicorn chocolademelk

Reageer op artikel:
Holy moly: Prosecco marshmallows bestaan en dat betekent smullen
Sluiten