Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 15 september 2017

Cheers! Eetbare nagellak bestaat en het smaakt naar prosecco

Hoe fantastisch is dit: er bestaat nu prosecco nagellak. 'Wat? Nagellak gemaakt van prosecco?'. Ja ook dat, maar nóg beter zelfs: het smaakt ook als prosecco.

Say what?! Ja, de allereerste eetbare nagellak is zojuist op de markt gekomen. En het had natuurlijk geen betere smaak kunnen zijn dan prosecco.

Prosecco Polish

Oké, het blijft nagellak, en daarom mag je het absoluut niet recht uit de fles drinken. Wel mag je het van je nagels likken en het ruikt en smaakt hetzelfde als een glas van jouw favo bubbel.

Stel je zit op je werk en je hebt ongelooflijk veel zin hebt in een glas bubbels. Dan kan je gewoon aan je nagels gaan likken.

Aangeschoten

Maar nu de hamvraag: word je hier ook tipsy van? Nee. Er zit geen alcohol in. Het is puur en alleen om de smaaksensatie. Én, leuke fun fact: er zitten 0 calorieën in.

Wij wachten nu al tot de volgende smaken worden uitgebracht. Wat dacht je van een likbare wodka nagellak? Of wellicht een mojito? Yes, please.

Ben jij een échte nagellak fan? Lees hier dan tips tegen geribbelde nagels: 9 x de ultieme tips tegen ribbels in je nagellak

Reageer op artikel:
Cheers! Eetbare nagellak bestaat en het smaakt naar prosecco
Sluiten