Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 27 juli 2017

Dit drankspel is speciaal voor de prosecco lovers en perfect voor de donderdagavond

Ben jij gek op prosecco maar vond jij het tot voorkort veel te fancy om er een drankspelletje mee te doen? Want hé: bubbels blijven een chique aangelegenheid. Maar voor jou hebben we goed nieuws, aangezien er een drankspelletje bestaat voor de echte prosecco liefhebbers en het is super fancy.

Dilemma op donderdag: mensen zijn aan het beerpongen en jij doet maar wat graag mee. Één probleem: je drinkt geen bier. Althans, niet op die manier voor jouw plezier. Maar dit dilemma is verledentijd, want er bestaat nu prosecco-pong en hiermee kan jij eindelijk jouw balgevoel laten zien bij het spelen van een drankspelletje.

Een balletje gooien

Ja, een balletje gooien op de donderdagavond heeft een totaal andere dimensie gekregen. Maar niet alleen voor de donderdagvond, ook voor verjaardagen, huisfeestjes of gekke randomfeestjes op de zondagavond is dit spelletje een absolute toevoeging. Fancy genieten, want deze glaasjes zijn best chic hoor.

Vanaf nu hoef jij je niet meer achtergesteld te voelen als de beerpong de tafel op komt. Prosecco-pong is lekker high class en daarmee de perfecte invulling van een avondje met de meiden. Alhoewel: sowieso dat mannen dit ook willen doen. De prosecco-pong is te koop voor slechts 16 euro.

Ook leuk met de girlssquad:De bbq donut is het perfecte uitje met je girlsquad dit weekend

Reageer op artikel:
Dit drankspel is speciaal voor de prosecco lovers en perfect voor de donderdagavond
Sluiten