Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 11 jul 2019

Hebben! Er is nu een Prosecco-tas met zes flesjes zodat je nooit meer droog staat

Niets zo fijn als op een warme zomerdag met de meiden drankjes drinken op het strand. Nu kun je het nóg leuker maken, want je hoeft geen moeite meer te doen om naar een strandtent te lopen om een alcoholische versnapering te halen. Je kunt namelijk gewoon je eigen Prosecco-tas meenemen.

Prosecco sixpack-tasje

Ja, dat lees je goed. Je favoriete drankmerk Prosecco is een samenwerking aangegaan met een kledingmerk uit Brooklyn en daaruit is de fantastische Prosecco-sixpack tas geboren. Inderdaad, dé tas die je nodig hebt in de zomer. Daar komt bij dat het tasje er ook nog eens enorm stylish uitziet, waardoor je al helemaal de show steelt op het strand.
prosecco tas
We horen je denken: maar je kunt toch ook gewoon een fles in een tas meenemen? Dat klopt, maar dat ziet er natuurlijk niet zo gezellig uit als deze sixpack-tas. Daar komt bij dat de tas zes flesjes van 187-milliliter Ruffino Prosecco bevat. Dit komt neer op ongeveer anderhalve fles. Heerlijk én handig om te delen met je beste vriendinnen tijdens een chill dagje op het strand.

Helaas is het tasje (nog) niet in Nederland beschikbaar, maar met een beetje creativiteit moet het ook goed mogelijk zijn zelf een soortgelijk item in elkaar te knutselen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een gezellig tasje dat ruim genoeg is, een paar kleine flesjes Prosecco en een handvol vriendinnen die zin hebben in een gezellig dagje. Dat moet wel lukken, toch?

Reserve Bar

Reageer op artikel:
Hebben! Er is nu een Prosecco-tas met zes flesjes zodat je nooit meer droog staat
Sluiten