Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 november 2017

Cosy! Deze glitterende prosecco-trui gaat je lekker warm houden met Kerstmis

Het is alweer bijna gedaan met november. Ging snel, he? En nu dat het eindelijk bijna december is, kunnen we ons op gaan maken voor het feest der feesten. En als je glitterpakje eindelijk uit mag, wil je je het liefst in iets warms en makkelijks hijsen. In deze prosecco-trui bijvoorbeeld.

In de winter dragen we het liefst de meest oncharmante, grote truien die er op deze wereld bestaan. En met Kerstmis geldt; hoe fouter hoe beter. Ook dit jaar.

Glitterende prosecco trui

Als je niet helemaal over de top wil gaan deze kerst, maar jezelf wel in de foute kersttruien-sfeer wil begeven, dan is deze trui uitermate geschikt voor jou. De trui heeft namelijk niet zulke opvallende kleuren, maar zwart en goud. In gouden pailetten wordt de trui gesierd door de tekst I’ll be there in a prosecco. Sterretjes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

De trui is ongeveer 20 euro en verkrijgbaar bij ASDA. Helaas is het gouden glitterstuk nu uitverkocht maar het zou ons zeker niet verbazen als de trui binnenkort weer op voorraad komt. So we keep waiting, waiting..

Als je nog een trui zoekt voor jou en je vriendin: Hebben! Met deze extra grote foute kersttrui zijn jij en je beste vriendin al helemaal onafscheidelijk

ASDA

Reageer op artikel:
Cosy! Deze glitterende prosecco-trui gaat je lekker warm houden met Kerstmis
Sluiten