Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 okt 2017

Dit wil je: Met deze fles prosecco van de Lidl heb je nooit meer last van een flinke kater

Het wordt onvermijdelijk dat je binnen nu en een paar weken of maanden een fles prosecco open maakt. Of twee. De feestdagen komen er immers aan. Daarbij is het ook haast onvermijdelijk dat je de dag daarna door een bonkend hoofd alleen nog maar in bed wil liggen. Maar niet als je deze fles prosecco gaat scoren.

Niets is zo lekker als een avondje genieten met een glaasje prosecco in je hand. En we weten allemaal dat het vaak niet bij één glaasje blijft. Helaas worden we daar de volgende morgen ook meteen aan herinnerd. Hallo, bonkend hoofd, droge mond en misselijkheid. Maar nu hoef je niet meer door deze hel te gaan als je de Organic Prosecco Spumante bij de Lidl gaat scoren. Want dit is prosecco waar je geen kater van krijgt.

Prosecco waar je geen kater van krijgt

Geen kater van alcohol? Hoe kan dat? Volgens expert Richard Bampfield komt dat omdat er weinig sulfieten in deze prosecco zitten. Dit stofje zorgt er onder meer voor dat alcoholische dranken langer houdbaar zijn. En ze zorgen voor een vervelende day after.

Maar hé, hoe lang blijft een (geopende) fles prosecco nu bij jou in de koelkast staan? Precies, die sulfieten hebben we toch helemaal niet nodig?

Bovendien is de Organic Prosecco Spumante – we hadden al zo’n vermoeden – biologisch. Dit houdt in dat er gebruik is gemaakt van biologische druiven, gerecycled water en dat er geen chemische meststoffen, herbiciden, pesticiden en insecticiden in zijn verwerkt. En in biologische alcoholische dranken zitten sowieso al minder van die sulfieten.

Voor zo’n 9 euro ben je verzekerd van een fantastische, katervrije dag na een avondje drinken. Wie wil dat nu niet? De flessen worden deze maand verwacht, dus wees er snel bij.

Voor alle prosecco-lovers die een speciaal en glamorous avondje willen organiseren:
Glam up! Met deze glitterprosecco wordt je volgende girls night out fabulous

Reageer op artikel:
Dit wil je: Met deze fles prosecco van de Lidl heb je nooit meer last van een flinke kater
Sluiten