Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 9 jan 2018

Joehoe! Er komt een prosecco weekend waar jij en je vriendinnen willen proosten

Je hebt een goede reden om je vriendinnen op te trommelen voor een gezellig meidenweekend, want er komt een fantastisch prosecco weekend aan. Op 23 en 24 februari is Manchester de place to be om je onder te dompelen in de wereld van deze heerlijke wijn.

Vloeide de alcohol in december rijkelijk en heb je daarom jezelf de wijntjes ontzegd in januari? Dan heb je alvast iets leuks om naar uit te kijken, want je kunt nu kaartjes kopen voor het prosecco weekend in Engeland.

Prosecco weekend in Manchester

Als je gek bent op prosecco is het niet gek om het laatste weekend van februari voor jezelf en je beste vriendinnen te blokken. Tijdens het prosecco overladen weekend worden er meer dan twintig overheerlijke prosecco’s geserveerd en het beste nieuws? Het eerste glas krijg je gratis.

Mocht je nog niet overtuigd zijn (wat we ons niet kunnen voorstellen): er is ook nog een gin bar mocht je de prosecco’s al geproefd hebben.

Klinkt dit als muziek in je oren en sta je te popelen om een retourtje Manchester te boeken? Ticket voor het event koop je hier en de prijzen beginnen vanaf 10 euro. Proost!

Reageer op artikel:
Joehoe! Er komt een prosecco weekend waar jij en je vriendinnen willen proosten
Sluiten