Renée
Renée | LinkedIn Love 20 mrt 2019

In deze provincie word jij het gelukkigst op basis van je sterrenbeeld

Ben je klaar voor je wekelijkse horoscoop update? Het is lastig om als twentysomething vrouw aan een woning te komen, maar wie weet zoek je al die tijd in de verkeerde provincie. Wij vertellen je in welke provincie jij je het best voelt op basis van je sterrenbeeld.

Waar de één zich een leven in een andere provincie absoluut niet kan voorstellen, kan de ander niet wachten om haar spullen te pakken en te vertrekken. Maar in welke provincie zou jij je nu écht het meest thuis voelen? Daar kom je achter in deze horoscoop.

Horoscoop update: in welke provincie jij gaat wonen

Op basis van je horoscoop weten wij in welke provincie jij oud wil worden. Ben je er klaar voor? Check snel jouw sterrenbeeld en kom erachter.

Ram (21 maart – 20 april)

Een jonge ram is avontuurlijk, ambitieus en impulsief. Maar ook enthousiast, vol energie en een liefhebber van vrijheid. De ultieme provincie om te wonen is Noord-Holland.

Hier heb je de vrijheid waar je naar verlangt, de kans om al je ambities waar te maken en lekker met jezelf bezig te zijn.

Stier (21 april – 20 mei)

Een Stier heeft zoveel mooie eigenschappen. Aan de ene kant geduldig, warmhartig en liefdevol. Aan de andere kant vreedzaam en vastberaden. Mede door deze trekjes en omdat je het gevoel voor veiligheid hoog in het vaandel hebt staan past Limburg het beste bij je.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Zoek niet verder naar de perfecte provincie om je te settelen, Tweelingen. In Zuid-Holland ben je aan het goede adres. Waarom? Je bent openhartig, past je makkelijk aan en bent welsprekend. Daarnaast ben je intellectueel en heel nieuwsgierig.

In deze provincie kom jij met dit sterrenbeeld goed tot je recht.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Als Kreeft kom je soms timide, verlegen en teruggetrokken over. Maar daar sta je niet om bekend: je bent liefdevol, fantasierijk en beschermend. Jouw perfecte provincie is Gelderland.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Jij bent als Leeuw niet alleen ruimdenkend, maar ook creatief en enthousiast. Als jij je in één provincie thuis zou voelen, dan is het wel in Utrecht.

Een Leeuw is misschien wel het meest spontaan, creatief en extravert van alle sterrenbeelden. In de provincie Utrecht voel jij je goed.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Voor een Maagd gaat er niets boven het mooie Friesland. Je bent enerzijds verlegen en bescheiden, maar anderzijds ook analytisch en intelligent. Als je je ergens wil vestigen weet je dat je in Friesland heerlijk gaat wonen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een Weegschaal wordt het gelukkigst in Overijssel. Je bent makkelijk in de omgang en sociaal, waardoor je in deze provincie snel aansluiting vindt. Hier kun je een grote vriendengroep opbouwen die altijd voor elkaar klaarstaat.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Omschrijf een Schorpioen in het kort en je krijgt deze kenmerken: wilskrachtig, gepassioneerd en doelgericht. In Flevoland kom jij helemaal tot bloei. De provincie biedt je alles wat je nodig hebt en als je iets mist is het heel makkelijk om het in de provincies om je heen te zoeken.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Eerlijk en recht door zee, dat ben jij in een notendop. In Groningen voel je je daarom als een vis in het water, want daar vind je mensen met dezelfde mentaliteit. Jij en je vriendinnen zijn altijd open tegen elkaar en houden elkaar een spiegel voor wanneer dat nodig is.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een Steenbok voelt zich heel prettig in een provincie als Zeeland. Je bent praktisch, verstandig, gereserveerd en grappig. Dus als je met een type mens goed klikt, dan is het met je Zeeuwse buren.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Er zijn twee type Watermannen. De een is geduldig, zachtaardig en zelfs verlegen. De ander is juist uitbundig, levendig en zelfs exhibitionistisch. In Noord-Brabant voel je je in dat geval in ieder geval goed. De gezelligheid die je daar ervaart ruil je nooit meer in voor een andere provincie.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Vissen worden ook wel omschreven als gevoelig, onwerelds en sympathiek. Vergeet de drukte van de Randstad, jij voelt jezelf helemaal tot rust komen in Drenthe. De mooie natuur doet je goed en de woningprijzen? Die zijn in Drenthe lang niet zo hoog als in het westen.

Lees ook: Inspiratie nodig? Dit is het perfecte kapsel voor jou op basis van je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
In deze provincie word jij het gelukkigst op basis van je sterrenbeeld
Sluiten