Psssst! Dit zegt jouw lipafdruk over je persoonlijkheid

Élke vrouw is gek op het geven van kusjes. En al helemaal als je ze geeft met rode lipstick, want dat geeft zo'n mooie Marilyn Monoroe afdruk van je lippen. Maar naast dat het mooie afdrukken oplevert heeft het ook nog eens deze betekenis:

Nu denk je misschien dat kleine lippen kleine afdrukken achterlaten. En dat grote lippen grote lippen achterlaten. Maar dit is níet altijd waar. Lees daarom deze gids nauwkeurig en kom erachter wat jouw afdruk zegt over je persoonlijkheid:

1: Kleine afdruk

De breedte van je lippen is tussen de 2,5 cm en 4,4 centimeter en de lengte/hoogte is tussen de 1,9 cm en 2,7 cm.

Dit betekent dat je oog hebt voor detail, je georganiseerd bent en ál je werk of taken tot in de precisie afmaakt. Je kan dus gerust zeggen dat jij stiekem een pietje precies bent. Dit kan bijvoorbeeld ook in het opruimen van je huis terug komen, of ervoor zorgen dat je make-up áltijd zo perfect mogelijk zit.

2: Gemiddelde afdruk

De breedte van je lippen is tussen de 4,4 centimeter en de 6,4 cm. De lengte/hoogte is tussen de 2,2 cm en 4,4 cm.

Jij bent een vrouw die graag bezig is. Maar wel bezig met verschillende dingen in het leven. Zo ben je een ster in het combineren van verschillende hobby’s, werkzaamheden én vriendschappen. Je weet als geen ander een balans te vinden in alle dingen die je leuk vindt.

3: Grote afdruk

Álles groter dan bovenstaande afmetingen dan ben jij een echte leider. Maar ook geloof je erin dat altijd álles beter kan. Je droomt groot, maar zal er ook voor zorgen dat je dromen werkelijkheid worden. Je bent positief ingesteld en laat je nooit een ‘nee’ verkopen.

LEES OOK: Oelala! Dit zegt je sterrenbeeld over hoe je kust

Reageer op artikel:
Psssst! Dit zegt jouw lipafdruk over je persoonlijkheid
Sluiten