6 x de mooiste puffer jackets waar jij de winter heerlijk warm mee doorkomt

Nu het koude weer echt begonnen is, is het ook weer tijd om je herfstjas om te wisselen voor een heerlijke warme winterjas. Geen idee welke? Probeer dan één van deze leuke én warme puffer jackets. Wedden dat jij het niet meer koud krijgt?

Puffer jackets zijn helemaal hot dit jaar en daar zijn we maar al te blij mee. Deze jassen zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens heerlijk warm. Geen koude winter voor jou dit jaar.

De mooiste puffer coats voor de winter

Haal je portemonnee maar te voorschijn, want na het lezen van dit artikel weet jij aan welke jas jij jouw geld wil uitgeven.

Puffer jacket NA-KD winterjas
NA-KD

1. Puffer Jacket Geel van NA-KD €89,95

Vergeet zwart, want kleur mag gezien worden deze winter. Goede reden om daarom jouw zwarte winter jas om te ruilen voor deze mooie gele, toch?

Monki
Monki

2. Zwarte puffer met capuchon van Monki €40

Een winter in Nederland beschrijf je als koud én veel regen. Een winterjas met een capuchon is daarom alles wat we willen, maar er een vinden is toch lastig. Maar deze puffer van Monki is precies de jas die je zoekt.

puffer jacket
MANGO

3. Pastelgroene puffer jack MANGO €79,99

Door alleen de geweldige kleur wil je deze jas toch hebben? Pastelgroen is niet alleen een lentekleur, maar ook dé kleur die je veel gaat zien deze winter.

H&M puffer jacket
H&M

4. Rode puffer jacket H&M €39,99

Deze rode jas van de H&M wil je nu toch halen? De jas zelf is al leuk, maar een warme winterjas voor deze prijs is alles waar we van dromen.

&Other Stories
&Other Stories

5. Oversized van &Other Stories €199

Wij houden van oversized, maar we willen niet in onze jas verzuipen. Maar bij deze jas is dat helemaal niet het geval en ziet jouw outfit er nog top uit.

MANGO puffer jackets winterjas
MANGO

6. MANGO Tokyo puffer jas €79,99

Deze jas van de MANGO ziet er alleen al heerlijk uit op de foto en laat staan wanneer je hem draagt. Samen met een zwarte broek ziet jouw outfit er trendy uit én heb je het heerlijk warm. Wat wil je nog meer?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 x de mooiste puffer jackets waar jij de winter heerlijk warm mee doorkomt
Sluiten