Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 31 okt 2017

Geweldig: Er komt een pug café geheel in kerststijl

Ben je al aan het aftellen? Kerst vinden wij de mooiste periode van het jaar, maar het wordt nog beter als je hoort dat je tijdens die koude wintermaanden dít kunt doen. Er komt een pug café geheel in kerst stijl waar jij van drankjes geniet terwijl je pugs voert. Bucketlist.

De beste plek op aarde: pug café

Een traantje pinkten we weg toen we het tijdelijke pug café hadden gemist. Maar voor alle mede puglovers hebben wij mega goed nieuws. Het pug café is terug en ditmaal helemaal in kerst stijl. Combineer je favoriete hondje met je favoriete tijd van het jaar en jouw dag kan niet meer stuk.

Pug Cafe & LEAF in Manchester nodigen pugs, pug-eigenaren, pug kruisingen en pug-lovers uit om kerst te vieren in dit speciale pop-up café. Op zaterdag 2 december dit jaar zal het feest los barsten en kan jouw ‘very merry Pugmas’ beginnen.

Wat kun je doen met de pug?

Er zullen heerlijke snacks klaarstaan die je kunt voeren aan je pug. Er is zelfs een heel menu aan het hondje gewijd om hem helemaal in de watten te leggen deze dag. Wat dacht je van Mince Pug Pies, Dognuts, Christmas Pupcake en Gingerpug Cookies? Geheel verzorgd door The Doggy Bakery, hoe kon het ook anders.

Elke pug krijgt daar bovenop nog eens een gratis puguccino, want ook een kopje koffie wil je hondje maar wat graag opslurpen. Maar aan jou is ook gedacht. Er is heerlijk eten, wijn, warme cider en allerlei snacks die je doen denken aan kerst. Zo luid jij de decembermaand pas écht goed in.

Meld je snel aan

Of je nu een pug eigenaar bent of niet, als jij gek bent op het schattige mopshondje dan ben je hier aan het juiste adres. Plekken zijn wel schaars, houd daarom deze pagina in de gaten en bemachtig een plekje in het café zodra het kan: vanaf zaterdag 4 november 11:00 uur. Wees er met de pugs bij, want dit wil je niet missen.

LEES OOK: Wil je wandelen met een hondje, maar heb er geen? Dan kun je nu wandelmaatje worden van de liefste hondjes

Reageer op artikel:
Geweldig: Er komt een pug café geheel in kerststijl
Sluiten