Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 19 apr 2017

Het pug festival zoekt pug vrijwilligers en jij kunt je nú aanmelden

Staat het al in je agenda? Heb je al tickets geboekt? Het pug festival waar we je eerder mega enthousiast over vertelden komt eraan. Je weet wel, dat festival met héél veel pugs, het beste festival van deze zomer. En je kunt nu zelfs mee helpen als vrijwilliger. Kom dichterbij de pugs dan ooit tevoren.

Ik houd gewoon zó van pugs

Als je het schattige hondje op straat ziet lopen dan klinkt er ‘AAAH EEN PUG’. En dan kan je dag niet meer stuk. Pugs zijn niet meer weg te denken uit ons leven en is zelfs zó populair dat er een heus festival aan gewijd is in Manchester. Voor velen een droom die werkelijkheid wordt.

Mocht het fantastische nieuws aan je voorbij zijn gegaan: een pug festival geheel in tv & film thema komt er aan waar de pug de VIP is en waar je (met of zonder je pug) mee kunt doen aan allerlei activiteiten. Maar, het goede nieuws is dat er vrijwilligers worden gezocht. Gratis naar pug festival en dichter bij de pugs dan ooit tevoren? Yes please.

Word pug vrijwilliger

Je hoeft dus helemaal geen pug te hebben om deel te nemen aan dit festival. Zie je het zitten om de hele dag door te brengen met kleurrijk geklede pugs in feeststemming? Zou je het liefst trouwen met een pug, ben je achttien jaar of ouder én beschikbaar op 16 juli? Meld je dan snel aan als pug vrijwilliger en wie weet sta jij over drie maanden te shinen tussen de de liefste pugs.

LEES OOK: Onderzoek bewijst het: je hond weet écht hoe je je voelt

Reageer op artikel:
Het pug festival zoekt pug vrijwilligers en jij kunt je nú aanmelden
Sluiten