Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30 okt 2017

Geloof het of niet: Er komt een pop-up puistenbar waar je terecht kunt met al je huid troubles

Iedereen heeft wel eens een puistje. Het is dan ook niet gek dat bijna ieder verzorgingsmerk wel een middeltje tegen het huidprobleem heeft en dat heel het internet overloopt van de adviezen. Wat je ook kunt doen, is even langs De Puistenbar. Daar drink je geen bier of wijn terwijl je de sterren van de hemel danst, maar kun je adviezen winnen van echte puistenprofessionals. Ja, die bestaan.

Is het nu wel of niet goed om puistjes uit te knijpen? Kun je dit beter ‘s avonds of ‘s morgens doen? Kun je iets doen om ze te voorkomen? Al deze vragen hoef je jezelf nu niet meer af te vragen want alle antwoorden zijn allemaal op één plek bij elkaar gepland. Welkom bij De Puistenbar.

De allereerste Puistenbar ter wereld

Je kunt maar liefst terecht op drie verschillende verdiepingen. Je kunt onder meer gaan voor een verzorgingsbehandeling, advies van een wetenschapper en je kunt er natuurlijk terecht om filmpjes te bekijken waar puistjes en mee-eters worden uitgeknepen. Het kon ook niet anders.

Nog nergens anders in de wereld bestaat er een plek die helemaal in het teken staat van puisten. Dat het nodig is om een puistenbar in het leven te roepen komt omdat we nog steeds ontiegelijk onzeker worden van een pukkeltje op ons gezicht. Zo erg dat er mensen zijn die het daardoor moeilijk vinden om nieuwe vrienden te maken of om op date te gaan.

‘Het is verschrikkelijk om te zien dat zoiets een grote impact heeft op iemands leven’, vertelt Tom Verlinden, Managing Director van YUN Probiotherapy. Dit is het merk waarmee gewerkt wordt in De Puistenbar. ‘Met deze actie willen we het thema meer bespreekbaar maken en het taboe doorbreken. De Puistenbar is een plek waar iedereen zich veilig kan voelen, zonder schaamte of onzekerheid.’

Check dit sfeerbeeldje even, zodat je weet wat je ervan kunt verwachten:

Tijdelijke bar

Als je benieuwd bent wat de pop-up bar voor jou kan betekenen, dan kun je nog tot en met 5 november bij De Puistenbar terecht. De bar is gevestigd in Antwerpen en is van 10.00 tot 18.00 uur wagenwijd geopend. Op de website kun je nog veel meer lezen.

Knijp jij er deze week ook nog even tussenuit om deze aparte maar zeer handige plek te bezoeken?

Geen zin of tijd om naar de puistenbar te gaan? Probeer dit dan gewoon lekker thuis: YES: Er is een nieuw soort olie dat het wondermiddel tegen puistjes schijnt te zijn

Reageer op artikel:
Geloof het of niet: Er komt een pop-up puistenbar waar je terecht kunt met al je huid troubles
Sluiten