Redactie
Redactie Gezondheid 12 mei 2020

Houd je van puistjes uitknijpen? Dan heb je Pop It Pal in je leven nodig

Je hebt twee groepen mensen in de wereld: de ene groep vindt het heerlijk om puistjes uit te knijpen, de andere groep walgt ervan. Behoor je tot de eerste groep? Dan hebben we een leuk hebbedingetje voor je gevonden. Maak kennis met de Pop It Pal.

Dat puistjes uitknijpen niet best is voor je huid – hallo, littekens – weet je vast al. Gelukkig hoef je niet langer bij jezelf of bij een ander te werk te gaan, want met de Pop It Pal heb je daar een perfecte vervanger voor gevonden.

Pop It Pal

Toegegeven, het is een raar ding, maar tegelijkertijd ook weer super grappig. Het is een blok van siliconen met zestien gaten. In die gaatjes zit, jawel, nep-pus. Eigenlijk net zoals bij een echt puistje, maar dan net even wat minder vies.

Door naast de gaten te drukken krijg je de nep-pus eruit en wees maar niet bang dat je zonder komt te zitten. Je krijgt namelijk een refill fles erbij, wat betekent dat je zélf met de fles de gaten weer kunt opvullen. Onze maag draait even om, maar we zien hier wel een cadeau om voor de gein te geven.

pop it pal

Je bestelt het gadget hier voor €23,99.

Lees ook: Werkt tandpasta tegen puistjes? Beautify zocht het voor je uit

Reageer op artikel:
Houd je van puistjes uitknijpen? Dan heb je Pop It Pal in je leven nodig
Sluiten