Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor PSL-fans: de Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks!

Alle PSL-fans opgelet: dit is je geluksdag. Starbucks komt namelijk weer lekker in de herfstsferen en brengt daarom de Pumpkin Spice Latte terug. Hoe fijn en lekker is dat?

En het leuke is: de speciale Latte is ook verkrijgbaar in een vegan-variant.

De Pumpkin Spice Latte

Yes, hij is er weer. Starbucks is helemaal klaar voor de herfst en verkoopt daarom sinds vorige week weer de Pumpkin spice Latte bij álle Starbuckslocaties in Nederland. Lucky us. En als dat niet al leuk genoeg nieuws is: deze herfsttopper is ook te bestellen als Frappucino op koffiebasis.

We horen je al denken ‘waar bestaat deze Pumpkin Spice Latte dan precies uit?’ De herfstkoffie bestaat natuurlijk uit de Starbucks koffiebonen maar ook uit pompoentaartsaus en gestoomde melk. Met als kers op de taart een heerlijke dot slagroom en pompoentaartkruiden (denk aan kaneel, nootmuskaat en kruidnagel). Loopt het water je al uit de mond? Bij ons in ieder geval wel.

Andere herfstdrankjes

Is de Pumpkin Spice Latte toch niet helemaal jouw ding? No worries at all. Er zijn namelijk genoeg andere herfstdrankjes bij Starbucks. Zo heeft de keten voor wie meer van chocolade houdt, nog een andere tijdelijke herfstfavoriet in petto – de Mocha Praline Macchiato (OMG). Hoe lekker klinkt dit?

Deze heerlijke koffie is een macchiato waarbij chocoladesaus én hazelnootsiroop worden gecombineerd. En het leuke is: de Mocha Praline Macchiato is zowel warm als in een ijsversie te bestellen.

Koffiepauze

Heb jij dus echt een koffie break nodig? Dan weet je wat je te doen staat. Ren naar de dichtstbijzijnde Starbucks met al je vriendinnen, en bestel de overheerlijke herfstvarianten. Enne… wanneer je geen zin hebt om de deur uit te gaan, maar toch de Spice Pumpkin Latte wel bestellen – kan dat! Je kunt namelijk sinds een tijdje ook Starbucks via Uber Eats bestellen. Lucky you.

Lees ook: Dit wil je vandaag nog maken: de nachtelijke koffie aka Espresso Martini

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor PSL-fans: de Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks!
Sluiten