Eindelijk! Vanaf vandaag is de Pumpkin Spice Latte terug bij Starbucks

Heb jij de Pumpkin Spice Latte ook zo gemist bij Starbucks? Goed nieuws. Na maanden zonder je PSL is ‘ie eindelijk weer verkrijgbaar. Ga dus snel naar jouw dichtstbijzijnde Starbucks en trakteer jezelf.

Nu jouw favoriete drankje weer terug bij Starbucks kan de herfst officieel beginnen. Dit jaar is de Pumpkin Spice Latte ook weer verkrijgbaar als vegan variant.

Starbucks Pumpkin Spice Latte

De Pumpkin Spice Latte is een echte Starbucks herfst klassieker. De combinatie van de Starbucks espresso, pompoentaartsaus, gestoomde melk plus een lekkere dot slagroom met pompoentaartkruiden, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat geniet jij er tot de laatste slok van. Deze klassieker is heerlijk tijdens een koude regenachtige dag.

Verschillende versies

Meer fan van de verfrissende drankjes van Starbucks? Probeer dan eens de Pumpkin Spice Latte als Frappuccino, die zowel met als zonder cafeïne beschikbaar is. Of drink het drankje ijskoud in de vorm van een Iced Pumpkin Spice Latte of een Spice Ice Cold Foam Macchiato. Genoeg keus voor jou.

Nieuwe herfsttoppers

Geen zorgen als je geen fan bent van de Pumpkin Spice Latte. Starbucks heeft drie nieuwe drankjes toegevoegd aan het assortiment die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

Nitro Mocha Hazelnut Cold Brew

Hazelnoot fans opgelet. De Nitro Mocha Hazelnut Cold Brew is een verfrissend drankje met koud mokka-hazelnoot schuim, voor een subtiele, zoete nasmaak.

Nitro Mocha Hazelnut Cold Foam
Starbucks

Mocha Praline Macchiato

Een macchiato met een heerlijke combinatie van chocoladesaus en hazelnootsiroop. Samen met de Signature Espresso Roast en gestoomde melk is dit het perfecte drankje voor de herfst. En vergeet de mokkasaus niet als kers op de taart. De Mocha Praline Macchiato is ook ijskoud verkrijgbaar.

Mocha Praline Macchiato
Starbucks

Probeer de nieuwe herfsttoppers allemaal uit en ontdek welke jouw nieuwe favoriet is. Samen met deze drankjes en een regenachtige dag in oktober is jouw herfst helemaal compleet.

Meer over life:

Reageer op artikel:
Eindelijk! Vanaf vandaag is de Pumpkin Spice Latte terug bij Starbucks
Sluiten