Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 17 feb 2017

Puppylove! Bij dit bedrijf krijg je een week vrij om voor je nieuwe puppy te zorgen

Oooh puppy’s. Ze zijn zo zacht en donzig en fluffy en cute. En je wilt ze het liefst de hele dag fijn knuffelen. Een probleem: je hebt geen puppy. Want je bent niet vaak genoeg thuis om voor een jonge hond te zorgen. Tenzij je bij dit bedrijf gaat werken, want bij BrewDog krijg je puppy-ouderschapsverlof.

Och, wat wilde je toch graag dat je een puppy had. Denk je nu: maar dat kan niet, want hoe doe ik dat dan met werken? Dan hebben we hier de oplossing voor je.

Als je net een puppy in huis hebt, moet je eigenlijk constant bij je nieuwe liefde blijven. Hij moet immers eten, naar buiten en noem maar op. Maar veel hondeneigenaren kunnen geen dagen vrij krijgen op hun werk om met hun puppy te spelen.

Het bedrijf BrewDog heeft namelijk de Puppy Parental Leave geïntroduceerd. Wat in principe betekent dat je een week vrij krijgt om voor je kleine, zachte, schattige hondje te zorgen.

En het beste: zodra je ouderschapsverlof voorbij is en je weer aan het werk gaat, kun je je nieuwe hondenbaby gewoon meenemen. Is dat niet fantastisch?!

Puppy-ouderschapsverlof

Bij het hoofdkantoor van BrewDog in Schotland lopen inmiddels al 50 honden rond op kantoor. Als dat niet het leukste bedrijf is om voor te werken, weten wij het ook niet meer.

BrewDog heeft vestigingen in onder andere Groot-Brittannie, de Verenigde Staten, Italië en – dichterbij huis – in Brussel en Berlijn. Als puppy’s je grote liefde zijn, dan weet je wat je te doen staat: solliciteren.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Welkom in de meest fluffy stad op aarde met de schattigste vosjes: Fox Village

Reageer op artikel:
Puppylove! Bij dit bedrijf krijg je een week vrij om voor je nieuwe puppy te zorgen
Sluiten