Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 16 okt 2018

Vergeet de stress! Tijdens de examenperiode kun je lekker knuffelen met puppy’s

De tentamen periode zorgt vaak voor veel stress. Liever spreek je af met vriendinnen om samen zorgeloos te genieten van een dagje uit of een avondje op de bank. Om de stress toch wat te verminderen kwam de Universiteitsbibliotheek met een geweldige oplossing: ze openen een ruimte waar je kan knuffelen met puppy’s.

Tussen het bikkelen door kan je wel wat rust gebruiken. Puppy’s zijn de perfecte afleiding tijdens je leersessie.

Puppy’s tijdens het studeren

UB maakt van je dromen realiteit. Ze geeft je de mogelijkheid om tussen al het studeren door te knuffelen met fluffy puppy’s. AHHH!

22 en 23 oktober opent er een speciale ‘puppy room’ in UB. Het knuffelen met deze lieve beestjes zorgt voor een dalend cortisolniveau in je bloed en vermindert de studiestress. Precies wat je nodig hebt dus.

Eén kwartier per persoon

Je moet je vooraf registreren om een kwartier te knuffelen met puppy’s, anders wordt het natuurlijk wel heel druk. Daarnaast: als je eenmaal omringt bent door fluffiness is het moeilijk om jezelf weer naar je bureau te slepen. Een tijdslimiet is dus misschien zo slecht nog niet.

En hallo, vijftien minuten lang non-stop puppy’s knuffelen is toch het beste nieuws ooit? Let wel op, want er zijn slechts 160 plekken beschikbaar. Je bent vast niet de enige hondenliefhebber, dus haast je met aanmelden en waarschuw snel al je vriendinnen.

Kans gemist?

Ben je te laat met aanmelden, dan raden we je aan om te verhuizen naar Amerika en daar je studie af te maken. Op Amerikaanse universiteiten is het knuffelen van honden namelijk al erg populair. Ze werken daar veel samen met hondenasiels en zo doen ze dus ook nog iets goeds voor de maatschappij.

Geen geld voor Amerika? Ga dan langs bij je vriendin om haar puppy eens een goede knuffel te geven.

Dit zijn 6 redenen waarom een puppy je leven verbetert

AD

Reageer op artikel:
Vergeet de stress! Tijdens de examenperiode kun je lekker knuffelen met puppy’s
Sluiten