Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 mei 2017

Pure magie! MAC heeft nieuwe foundation en het is net een Instagram filter voor je huid

Je hebt van die dagen dat je blij bent dat Instagram filters heeft. Je ziet er moe uit, futloos, je hebt een pukkeltje. Je bent gewoon niet helemaal flawless. Maar gelukkig bestaat er ook foundation zodat jij er ook in real life goed uit ziet. En deze nieuwe van MAC is pure magie. Met dit op je gezicht ben je altijd beeldig.

MAC is een merk dat ons vrouwen begrijpt. Ze hebben fantastische highlighters, lipsticks die echt blijven zitten en fijne foundation. Maar nu hebben ze een nieuwe foundation aan hun assortiment toegevoegd. En deze is briljant.

De foundation heet Next to Nothing Face Colour. En met dit op je mooie snuitje heb je dat Instagram filter gewoon niet meer nodig.

Next to Nothing Face Colour Foundation MAC

Als je het aanbrengt voelt het als een dagcrème, maar het geeft ook een beetje een poederige look. Zonder dat je op een pannenkoek begint te lijken, want dat wil niemand natuurlijk. Je ziet niet dat je foundation op hebt, maar je hebt het wel, ha!

Het is gewoon geniaal, andere woorden hebben we er niet voor.

De foundation en poeder zijn in negen tinten te verkrijgen. De foundation kost 31 dollar (28,84 euro) en een bijbehorend poeder 27 dollar (25,12 euro).

Reageer op artikel:
Pure magie! MAC heeft nieuwe foundation en het is net een Instagram filter voor je huid
Sluiten