Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 mrt 2017

Er bestaat een katten parfum voor de diehard katten liefhebbers

Ben jij ook geobsedeerd van jouw lieve kitten? Dan kan je vanaf nu ruiken naar je kat. Demeter heeft namelijk een luchtje op de markt gebracht die ruikt naar kattenvacht waardoor je jouw kleine liefde altijd dicht bij je zal hebben.

Ja, na vijftien jaar van ontwikkeling is afgelopen zaterdag eindelijk het ‘Kitten Fur’ luchtje naar buiten gebracht. Misschien klinkt het een beetje gek, een kattenluchtje, maar het is absoluut het proberen waard.

De geur

Demeter heeft het geurtje is gebaseerd op de geur, warmte en comfort van hét plekje in de nek van de kat. Je weet wel, dat ene plekje waar je kitten altijd intens van geniet tijdens het kroelen.

De geur is naast parfum, ook te verkrijgen als body lotion, shower gel, body olie, massage olie en een lichaamsspray. Je kan daarom op élke mogelijke manier naar je kat ruiken.

Dubieus

Het klinkt wellicht een beetje dubieus, want we begrijpen het als je het raar vindt om naar een dier te ruiken. Mocht je daarom jouw twijfels hebben bij de kattengeur, dan heeft Demeter ook nog andere geuren in de nieuwe collectie. Zo hebben ze ook de geuren ‘wet garden’, ‘dirt’, ‘moonbeam’ en ‘new baby’ uitgebracht.

Het doel van de collectie is namelijk de schoonheid van hedendaagse geuren in beeld te brengen. Of nou ja, in de neus te brengen. Daarom voor ieder wat wils. Kattenmeisjes en natte tuinen meisjes opgelet; jullie geur is eindelijk op de markt.

Hier voor echte kattenliefhebbers: MEOW! Volgens wetenschappers heeft je kat een accent

Reageer op artikel:
Er bestaat een katten parfum voor de diehard katten liefhebbers
Sluiten