Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 19 mei 2016

Put your hands up roodharige ladies! Jullie mogen gratis naar Valtifest

Roodharigen zijn een soort superheldinnen. Je bent sterker, slimmer, hebt vaker dan andere haarkleuren een leidinggevende functie en daarbovenop ben je ook nog eens onwijs pretty natuurlijk. Maar dat is nog steeds niet alles. Want als je rood haar hebt, mag je ook nog eens gratis en voor niets naar Valtifest.

Het heerlijke Amsterdamse festival heeft namelijk bekend gemaakt redhead een beetje extra in de spotlight te zetten dit jaar. En wij vinden het fantastisch nieuws voor alle gingerella’s.

Roodharigen gratis naar Valtifest

Valtifest is natuurlijk meer dan alleen een geweldig festival. Het is ook een heerlijk verkleedpartijtje. Dit jaar is het thema ‘On Fire’ en zo kwam de organisatie van het festival op het idee om vijfhonderd mensen met rood haar gratis naar binnen te laten. Én ze mogen gratis drankjes drinken aan een zogenaamde Ginger Bar.

Oké, brunettes en blondines. Voordat jullie naar de kapper rennen om je haar rood te verven – niet alleen omdat je voor niets naar binnen mag natuurlijk, maar ook omdat het awesome is – het gaat alleen om redheads die van nature rood haar hebben.

Valifest gaat de bezoekers namelijk checken op echtheid. Op 21, 26 em 28 mei kun je langsgaan bij kapsalon Shampoo Planet in Amsterdam om te laten nakijken of je wel met rood haar bent geboren. Mochten de kappers twijfelen, dan kunnen ze vragen om kinderfoto’s. Of, eh, een blik in je slipje werpen. Allright, toch maar even je schaamhaar laten staan dan?

LEES OOK: Waarom de meest succesvolle vrouwen rood haar hebben

Reageer op artikel:
Put your hands up roodharige ladies! Jullie mogen gratis naar Valtifest
Sluiten