Love it! Je kunt slapen in een pyjama met plaatjes van je huisdier all over it

Helaas kun je niet iedere minuut van de dag bij je hond of kat in de buurt zijn. Als je werkt, gaat stappen, op school bent of gaat slapen bijvoorbeeld, zal je het beestje even moeten missen. Met deze pyjama is je huisdier in ieder geval een beetje bij je als je slaapt.

Je kunt matchende nachtkleding kopen voor jou en je huisdier, maar je kunt ook een pyjama laten maken met allemaal afbeeldingen van je eigen hond, kat, cavia of konijn erop. Veel persoonlijker natuurlijk. En leuker.

Pyjama met afbeeldingen van je huisdier

Vergeet alle saaie nachtkleding met een simpel tijgerprintje. Er bestaat een website waar je in feite je eigen pyjama kunt samenstellen. Die pyjama kun je namelijk helemaal volgooien met het leukste printje ooit, namelijk het beestje dat bij jou thuis rondloopt.

Waarom niet eerder iemand dit bedacht heeft is een goede vraag. Een slaapexemplaar kost ongeveer 122 euro. Bedenk dan wel dat je een item hebt dat niemand anders heeft èn dat je er jaren van kunt genieten. De kwaliteit is namelijk heel goed. Mag ook wel voor die prijs.

Hier kun je je bestelling doorgeven. En wie weet slaap jij binnenkort lekker met je favo beestje in bed. Soort van.

OMG! Deze honden blijven altijd zo klein als een puppy en daar smelt je gewoon van

Patricia's Couture

Reageer op artikel:
Love it! Je kunt slapen in een pyjama met plaatjes van je huisdier all over it
Sluiten