Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 november 2017

Er zijn matchende pyjama’s voor jou en je hond die je nooit meer uit wil doen

Zijn jij en je hond ook onafscheidelijk van elkaar? Dan hebben het beste kerstcadeau ooit voor jou en je lieve viervoeter gevonden. Of gewoon een cadeautje van jezelf voor jezelf. Zomaar. Want je mag jezelf ook wel eens verwennen. En met deze matchende pyjama's komt dat he-le-maal goed.

Als je met je hondje naar bed gaat en met het beestje opstaat, dan is dit het meest fantastische cadeau ooit. Want met deze pyjama’s worden jullie mega matchende slaapgenootjes.

Pyjama voor jou en je hond

Voor de pyjama’s ga je naar de website Fabdog. Daar heb je ook nog eens keuze tussen verschillende soorten setjes. Zo kies je voor matchende pyjamaatjes in een effen kleur of eentje met een patroon.

Een pyjama voor jou en je hond kost ongeveer 42 euro. Kijk ook even hoe blij die hondjes ervan worden op de foto’s. En bedenk je maar eens hoe leuk jij dit zelf gaat vinden. Genoeg redenen om er eentje (of meerdere) te scoren.

Neem jij je hond ook al mee naar yoga? Je kunt je hondje meenemen naar deze yogales dus sporten is zojuist een stuk leuker geworden

Fabdog

Reageer op artikel:
Er zijn matchende pyjama’s voor jou en je hond die je nooit meer uit wil doen
Sluiten