Redactie
Redactie Gesponsord 25 mrt 2020

Quarantainetips: zo gebruik je je tijd nuttig

Alle leuke films en series bingen – check. Kamer opnieuw inrichten – check. Eindelijk je make-up eens uitzoeken en ruimte maken voor nieuwe goodies – check. What to do, what to do… Gebruik je quarantainetijd nuttig: leer jezelf én je body beter kennen met deze tips en tricks.

Ruimte om na te denken

Weg is de afleiding. Geen avondjes stappen, geen etentjes met vriendinnen en geen dates. Alle focus ligt op jezelf – ook weleens leuk voor de verandering. Alle tijd dus om na te denken over wat jij nu echt wil in het leven. Zijn er dingen waar je al langere tijd mee in je maag zat, maar waarvoor je nooit genoeg ruimte in je hoofd had om er echt goed over na te denken? Pak pen en papier of open een leeg documentje en schrijf/typ het van je af. Wat zit je dwars, waardoor komt dat en wat kun je eraan doen om ervoor te zorgen dat het je in het vervolg niet meer in de weg zal staan?

Eindelijk die cursus

Je kan de ruimte in je hoofd ook gebruiken om iets nieuws te doen of te leren. Start die online cursus om nu eindelijk eens die mooie taal te leren, je breiskills te perfectioneren of erachter te komen dat je een geboren gitaarspeelster bent. Als je avondjes en weekenden straks weer ramvol zitten, komt het er vast niet meer van!

Leer je lichaam kennen

Nu je flink wat meer tijd binnenshuis doorbrengt, heb je ook ruimte om in andere aspecten van jezelf te investeren. Ga op onderzoek uit en kom erachter wat jij echt fijn vindt op het gebied van seks. Waar word jij bijvoorbeeld opgewonden van? Wat heb jij nodig om je volledig te kunnen ontspannen? En op welke plekjes en op welke manier word jij het liefst aangeraakt? Allemaal vragen waar je zelf het antwoord op kunt vinden. Er zijn verschillende sextoys die je daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan vibrators, dildo’s en vaginale balletjes.

Alvast voor straks

Dat ontdekken doe je in de eerste plaats natuurlijk voor jezelf, maar ook voor een toekomstige partner is het fijn dat jij weet wat je lekker vindt of waarvan jij opgewonden raakt. Hij of zij kan dat niet ruiken, maar als jij je lichaam goed kent, kun je je partner wel begeleiden. Van de tijd die je nu steekt in het ontdekken van jezelf, pluk je dus later de vruchten. Succes!

Meer quarantainetips om je tijd thuis spannender te maken? Neem dan eens een kijkje op de blog van Easytoys, dit blog, of deze website!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Quarantainetips: zo gebruik je je tijd nuttig
Sluiten