Renée
Renée Beauty en Style 27 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

De Queen of Jetlags collectie voor NA-KD is hier om je zomergarderobe compleet te maken

Goed nieuws voor je garderobe (en minder goed nieuws voor je portemonnee), want de Queen of Jetlags collectie voor NA-KD is ein-de-lijk hier. Dat betekent rapido naar de webshop gaan om je favoriete items in te slaan, voordat het uitverkocht is.

Wij maken alvast wat geld van onze spaarrekening over, want de Queen of Jetlags collectie voor NA-KD is te mooi om te laten liggen. Onze favoriete items delen we hieronder met je.

Queen of Jetlags x NA-KD

We zien onszelf al helemaal in het mintgroene setje of in dat fantastische witte rokje de zomervakantie tegemoet lopen. Deze items vind jij ongetwijfeld ook heel leuk:

Queen of Jetlags x NA-KD

1. Witte linnen jurk €55,95

Linnen is de perfecte stof voor deze zomer, omdat het zo lekker luchtig is. Dit witte jurkje wil je daarom zeker in je kast hebben.

queen of jetlags x na-kd

2. Wit minirokje €33,95

Het rokje met laagjes is terug van heel lang weggeweest. De komende maanden wil je leven in dit exemplaar. Al helemaal omdat het zo makkelijk te combineren is met items die je al in je bezit hebt.

queen of jetlags x na-kd

3. Mintgroene linnen pak vanaf €55,95

Mogen we even een momentje voor dit mintgroene pak? Want wat een fantastische kleur en hoe heerlijk is dit om te dragen? We willen het nu hebben.

queen of jetlags x na-kd

4. Wit topje met kant en ruches €33,95

Hoe enig is deze top? Perfect in combinatie met de rokken uit de collectie en zelfs de mintgroene pantalon. Dankzij de rekbare band op de rug sluit ‘ie ook nog eens mooi aan.

Lees ook: 12 prachtige opgestoken kapsels om deze hitte in stijl te overleven

Reageer op artikel:
De Queen of Jetlags collectie voor NA-KD is hier om je zomergarderobe compleet te maken
Sluiten