Quentin verlaat woedend het kampvuur in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS

Het is hoog tijd voor aflevering 8 van Temptation Island VIPS. Morgen is het zover, dan zitten wij aan de buis gekluisterd om te zien hoe Channah en Quentin elkaar na het avontuur weer terugzien. Maar dat is niet het enige, want in de teaser zien we hoe Pommeline het totaal verliest, een nieuw koppel hun entree maakt en Yasmin Thomas terugpakt.

De vorige aflevering van Temptation Island VIPS was allesbehalve saai. Er gebeurde van alles en aan het einde van de aflevering bracht Channah het grote babynieuws naar buiten. Het is duidelijk dat Channah en Quentin het programma verlaten, maar of dit sprookje een happy ending krijgt is nog maar de vraag.

Dit gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 8

Ook deze aflevering belooft weer een groot DRAMA te worden, want de spanning is te snijden.

Quentin en Channah zien elkaar weer terug

De vorige aflevering eindigde ongelofelijk spannend, want Channah en Quentin zagen elkaar weer terug bij het kampvuur. Nu hopen we natuurlijk dat alles weer koek en ei wordt tussen de twee, maar daar lijkt het niet op. Channah is totaal niet blij met de beelden die zij van haar Quentin zag en dat laat ze duidelijk blijken. Quentin blijft zijn best doen en spreekt lieve woorden uit. “Ik heb elke keer gezegd dat ik voor je wil vechten, Chan. En je hebt beelden gezien, maar dit is wel Temptation.” Maar de lieve woorden veranderen snel in een boze bui. “Ik heb jou niets meer te zeggen. Ik loop hier weg, flikker op man” zegt Quentin terwijl hij het kampvuur alleen verlaat. Betekent dit dat ze het programma als vrijgezel verlaten?

Wraak is zoet

Yasmin pakt Thomas terug precies daar waar het pijn doet, want ze laat een vuurpijl afgaan bij de mannen. In de teaser zien we hoe Yasmin op het punt staat Stuwey te zoenen en vlak voordat ze dat doet zegt ze “Ok Thomas, deze vuurpijl is voor jou”. 

Een nieuw koppel maakt hun entree

De exit van Channah en Quentin betekent niet dat er nu bedden leeg blijven in de villa’s. Nee, die twee plekken worden ingenomen door een nieuw koppel. Wie dit zijn houden ze nog even spannend, maar dit wordt donderdag sowieso duidelijk.

Wij wachten in spanning op aflevering 8 van Temptation Island VIPS.

Lees ook: Channah vertelt dat ze zwanger is in aflevering 7 van Temptation Island VIPS en het is super emotioneel

Reageer op artikel:
Quentin verlaat woedend het kampvuur in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS
Sluiten