Redactie
Redactie Love 9 dec 2020

QUIZ: doe de quiz en kom erachter wat voor dating type jij bent

Als je de ware nog niet hebt gevonden zit er nog maar één ding op. Daten. Heel veel daten. Je kunt uren blijven swipen en dan nog is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Wel zo handig dus als je jezelf dus een beetje kent. Na het doen van deze quiz weet jij wat voor dating type je bent en die info gaat je ongetwijfeld helpen om je prins op het witte paard te vinden.

Succes!

Dating types

Jup, iedereen valt in te delen in bepaalde types. Als je actief bent op datingapps kom je ze waarschijnlijk vanzelf tegen. Is het je wel eens opgevallen dat je ook de foto’s die mannen op datingapps zetten in te delen zijn in verschillende types?

Als je met de meiden zit te swipen (echt een ding tegenwoordig) op dating apps komen jullie allemaal dezelfde type gasten tegen. Waar of niet vrouwen? Deze foto’s kun je stuk voor stuk afvinken. Zo heb je: ‘de hele vriendengroep’, ‘achter de bbq’, ‘de blotebuikfoto’, ‘Mannen op een rots’, ‘met een kind’ en ‘met een voetbalsjaal om z’n nek’.

Wil je er nu achter komen wat dit betekend? Lees dan dit artikel – De 6 type foto’s die je tegenkomt bij mannen op dating apps.

Ja ja mannen zijn niet heel erg origineel. Maar ja zo weet je wel waar je aan toe bent. Daarom is het ook zo belangrijk dat je van jezelf weet welk dating type je bent. Doe de quiz en kom er gemakkelijk achter.

Wat voor dating type ben jij?

Misschien heb je het zelf helemaal niet door maar mag je op dates veel meer het gesprek leiden. Als je deze quiz maakt weet je wat je sterke en zwakke punten zijn en dat gaat je er bij helpen om le boyfriend te vinden.

Lees ook: Van daten naar relatie – Hoe lang duurt het en hoe zet je die stap?

Reageer op artikel:
QUIZ: doe de quiz en kom erachter wat voor dating type jij bent
Sluiten