Redactie
Redactie Life 10 dec 2020

All you want for Christmas is deze quiz zodat je erachter komt welke kerstversiering het beste bij je past

Pakjesavond is geweest en dat betekent dat we nu écht mogen aftellen tot het kerstfeest. Als je nog geen kerstboom hebt gekocht (wat we ons bijna niet kunnen voorstellen) wordt het nu tijd om dat te doen. Dankzij deze quiz weet je meteen welke kerstversiering het beste bij jou past.

De kersttrends willen nogal eens veranderen en mede daardoor is je kerstverzameling enorm geworden. Toch is het leuk om één thema te kiezen voor je kerstboom en deze quiz gaat je daarbij helpen.

Welke kerstversiering past bij jou?

Door deze quiz te doen weet je straks zeker welk thema het beste bij jou en je kerstboom past. Kun je dit weekend meteen op pad om wat nieuwe kerstversiering aan te schaffen.

Kerstboom optuigen

Heb jij de kerstboom al staan? Zo ja, dan kan je deze quiz gebruiken om je kerstboom te versieren. Zo nee, ga dan heel snel opzoek naar een boom en kerstversiering. ‘Vuistregel voor het zetten van de kerstboom is dus: 2 weken voorafgaand aan Kerstmis.’ De grootste onzin die wij ooit op het web hebben gevonden. Onze vuistregel is juist: je kerstboom vroeg opzetten in volle glorie maakt van jou een leuker mens. Al helemaal met twee exemplaren in huis – dan kan je twee keer kerstversiering ophangen.

Dolgelukkig word jij van al die glinsterende kerstversiering in je hand. Je hebt je collectie reeds uitgestald en bent er klaar voor om je boom te versieren met de mooiste kerstdecoraties. De kerstboom vroeg opzetten is echt he-le-maal jouw ding. Jij snapt werkelijk waar niet dat er mensen zijn die pas twee weken voor Kerstmis ergens een boom scoren. Lekker last minute, Carol. Jij pakt het heel anders aan want jij weet ook wel dat mensen die hun kerstboom vroeg opzetten veel leuker én gelukkiger zijn dan anderen.

Er zijn 5 redenen waarom jij toch echt gelukkiger bent als je de kerstboom vroeg opzet:
1. Je woont in een sfeervol huis
2. Mensen die de kerstboom vroeg opzetten zijn gezellig
3. Je trekt je niets aan van mainstream mensen
4. Jij ligt vanaf nu elk weekend onder de boom
5. Je denkt aan de kerstboomtelers

Hier lees je er alles over.

Lees ook: Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient

 

Reageer op artikel:
All you want for Christmas is deze quiz zodat je erachter komt welke kerstversiering het beste bij je past
Sluiten