Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 8 februari 2019

Quiz: wij weten welk parfum het beste bij je past op Valentijnsdag

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht schiet je soms compleet in paniek. Wat als je een cadeautje wil kopen en geen idee hebt wát je dan kunt halen? Geen probleem, we weten namelijk op basis van je persoonlijkheid welk Valentijnsdag parfum perfect is voor jou of aan wie je het geeft.

Niets zo lekker als een speciaal Valentijnsdag parfum. Of het nu voor jezelf is of omdat je er een vriendin mee wil verrassen, je weet dat je er heel blij van wordt. Klein detail: het juiste geurtje uitzoeken is wel héél lastig. Daarom helpen we je erbij.

Valentijnsdag parfum

Niets zegt I love you more dan een parfum dat je persoonlijk voor iemand hebt uitgezocht. Parfums zelf zijn niet per se heel origineel, maar wel als je speciaal iets uitzoekt wat past bij de persoonlijkheid van iemand past.

Daarom kun je hiervan een onwijs persoonlijk cadeautje maken voor de belangrijkste persoon in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is de quiz in te vullen en wij doen de rest van het werk:

De parfums

Nu je weet welk parfum perfect is als cadeau op Valentijnsdag heb je nog maar één ding te doen: het geurtje aanschaffen. Hieronder zie je de parfums uit de quiz.


Marc Jacobs Daisy Dream – koop hier


Escentric Molecule Molecule 01 – koop hier


Ex Nihilo Love Shot – koop hier


Chanel Mademoiselle – koop hier


Dior Poison Girl – koop hier

Eindelijk op een rijtje: het verschil tussen parfum, eau de toilette en eau de cologne

Reageer op artikel:
Quiz: wij weten welk parfum het beste bij je past op Valentijnsdag
Sluiten