Redactie
Redactie Life 4 dec 2020

Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island? Doe de quiz en kom erachter aan welk programma jij mee zou doen

Iedere maand lijkt er weer een nieuw liefdesprogramma uitgezonden te worden, maar ons hoor je niet klagen. Er bestaat niet zoiets als teveel realityprogramma’s. Grote kans dat je er weleens over hebt nagedacht om zélf mee te doen aan zo’n programma. Maar voor welk format kies je dan? Doe de quiz en kom erachter.

Ben je bijvoorbeeld een type voor Temptation Island? Of zoek je liever een serieuze liefde in een programma als Love Island? Daar kun je nu achter komen.

Vul de quiz in en ontdek welk liefdesprogramma bij jou past

Bij ieder programma past weer een ander type. Love Island is een serieuzer programma, terwijl De Villa de minder serieuze versie is. Misschien ben je niet 100% zeker van je relatie en wil je ‘m testen in Temptation Island. Hoewel dat dit seizoen van Temptation Island weer heel anders is. Of wat als je genoeg hebt van de liefde en een confrontatie met je exen niet uit de weggaat?

Je snapt het, de keuze is reuze. Maar welk programma is jouw op het lijf geschreven? Er is één manier om erachter te komen voordat je jezelf aanmeldt. Doe de quiz en krijg meteen het antwoord:

De laatste gossip over dit seizoen van Temptation Island

Er zijn in dit seizoen van Temptation Island zelfs na drie afleveringen al veel plottwisten gebeurd en roddels uitgesproken. Zo kwamen we erachter dat er dit jaar niet een, maar twee stellen vroegtijdig naar huis gaan. Dat wist de koningin van de Temptationroddels (niemand minder dan Michella Kox) te vertellen. Volgens haar zouden Gulcin en Soleris vroegtijdig afscheid nemen van de groep én zouden ook Sonny en Jaydi weg moeten (of vrijwillig gaan).

Dit seizoen lijkt daarnaast veel meer op Love Island. In de derde aflevering kwamen er namelijk nieuwe singels de villa in – dit is in de vorige seizoenen nog nooit gebeurd. In ruil voor de nieuwe singels moesten ook de minst favoriete deelnemers het programma verlaten… Hier lees je er alles over.

Doe ook deze quiz: Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient

Reageer op artikel:
Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island? Doe de quiz en kom erachter aan welk programma jij mee zou doen
Sluiten