Redactie
Redactie Life 31 dec 2020

Quiz: wat voor type powervrouw ben jij?

Een voorbeeld van zo’n powervrouw is Olivia Pope uit de Scandal-serie (te zien via ABC Studios on Demand). Ze is slim, is iedereen steeds een stapje voor, ziet er altijd tiptop uit en heeft controle over alles. Iedere vrouw wil haar zijn en dat is ook niet gek. Olivia heeft alles en doet alles wat zij wil.

Zij is zo’n vrouw waar je naar kijkt en waardoor je je direct voorneemt om meer aan je uiterlijk te doen. Of waardoor je opeens allemaal kokerrokken en hakken gaat aanschaffen.

Maar het is niet alleen uiterlijk wat een powervrouw maakt. Olivia inspireert je ook om je eigen keuzes te maken, voor je eigen succes te gaan en om altijd naar meer te streven. Het is namelijk vooral je karakter dat de basis is om anderen te inspireren. Deze quiz geeft je inzicht in het meest inspirerende aspect van jouw karakter. De eigenschap waardoor jij altijd 1-0 voor zal staan:

Zin om Scandal (nog een keer) te kijken?

Als je de serie nog niet hebt gezien, laat het bingewatchen dan maar beginnen! Heb je wel gekeken? Kijk de serie gewoon nog een keer. Je krijgt er hoe dan ook een enorme dosis inspiratie van. Seizoen 1 tot en met 5 van Scandal kun je achter elkaar kijken via ABC Studios On Demand als je een abonnement hebt op Movies & Series van Ziggo, Videoland of het pluspakket van KPN. Genieten!

Reageer op artikel:
Quiz: wat voor type powervrouw ben jij?
Sluiten