Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 apr 2018

Raar gedroomd? Op deze website kun je werkelijk ál je dromen opzoeken

Aan dromen kun je echt een vreemd gevoel overhouden. Als je droomt over je ex bijvoorbeeld. Of over dat je achterna wordt gezeten of dat je de wc nergens kunt vinden. Sommige dromen zijn eenvoudig te verklaren. Maar soms heb je geen flauw idee waarom je iets droomt. Nou, daar is een oplossing voor.

Omdat we zelf best vaak roepen dat we die nacht zó vreemd hebben gedroomd, wilden we wel eens weten wat al die nachtelijke avonturen eigenlijk betekenen. En toen stuitten we toevallig op Grotebeer.net. Een website waar werklijk ál je dromen worden uitgelegd.

Goed, de website verdient niet per se een prijs voor het beste design en ziet er eerlijk gezegd een beetje 1999 uit. Maar dat maakt niet uit. Want als je alleen op uiterlijk afgaat, kom je nergens natuurlijk.

Op Grotebeer.net, staat ál je dromen uitgelegd

Wat belangrijker is, is dat de site vól staat met alle mogelijke woorden waar je droom over zou kunnen gaan. Stel je droomt over een bus en over een overstroming, dan weet je binnen een paar klikken precies waarom je dat droomde.

En wist je dat dromen over een burrito staat voor nieuwe mogelijkheden? En hoe pittiger de ingrediënten hoe pittiger de uitdagingen die op je pad komen. Dat is toch geweldig om te weten?

Voortaan als een vriendin roept dat ze toch zó’n rare droom had, weet je wat je moet doen: naar Grotebeer.net surfen.

Reageer op artikel:
Raar gedroomd? Op deze website kun je werkelijk ál je dromen opzoeken
Sluiten