Life 23 apr 2016 Omani McDaniels

Raarste ooit! Er is nu vagina bier

Je hebt vast wel eens gedacht: 'Wat een lekkere gast staat daar, ik hoop dat iemand zijn bacteriën pakt en daar een drankje van maakt.' Nee, natuurlijk heb je dat niet gedacht, want dat is super raar. Sommige mannen denken daar toch anders over, want er is namelijk vagina bier gemaakt. Bier gemaakt met melkzuurbacteriën van een Tsjechisch model. Drink smakelijk..

Vrouwelijkheid in een flesje

Dit aparte drankje is gemaakt door Order of the Yoni. Dit bedrijf wil met het bier de essentie van vrouwelijkheid tot iets tastbaars maken. Of eerder tot iets drinkbaars. Het bier heet: Bottled Instinct. En er is beloofd dat het bier niet naar vagina zal ruiken of smaken.

Er is hard gezocht naar de juiste edele delen, voor de juiste feromonen. Je wilt natuurlijk niet zomaar een willekeurige vagina gebruiken om je bier mee te maken. Dan zouden nog minder mensen het willen drinken. Er dient een vrouw gebruikt te worden met de juiste allure, om het bier extra aantrekkelijk te maken. Of om het bier überhaupt aantrekkelijk te maken.

vagina bier

Custom made

Het Tsjechische model Alexandra Brendlova, bleek de perfecte vagina te hebben voor Bottled Instinct. Wel moest er een contract getekend worden, dat zij niet in de porno industrie mag werken. Voor het geval het de kwaliteit van haar vaginale bacteriën beïnvloed. Goh..

Het is de bedoeling dat er in de toekomst verschillende varianten op de markt komen, voor mensen (mannen) die een specifieke uiterlijke préférence hebben. En is jouw lover helemaal wild van jou en wil hij van jouw intieme plek een biertje laten maken, voor bij het voetbal kijken, dan kan dat voor een klein prijsje van 11.000 dollar.

Dorst gekregen hiervan? Nee, wij ook niet. Geen zorgen, wijn is nog veilig.

LEES DIT OM WEER BLIJ TE WORDEN: Wine lovers opgelet! Een slush puppy van wijn is alles waar je op zat te wachten
slushi-770x462

Reageer op artikel:
Raarste ooit! Er is nu vagina bier
Sluiten