Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 27 jun 2017

Droombaan: radio 538 zoekt een fulltime levensgenieter voor een salaris van 10.000 euro

Geniet jij van elke minuut in het leven en weet jij elk moment tot een onvergetelijk moment te betoveren? Dan is Radio 538 op zoek naar jou. Zij zoeken namelijk iemand die hun ervan kan overtuigen dat jij een échte levensgenieter bent en betalen je hier ruimschoots voor, zodat je met dit geld nóg meer kan gaan genieten. Nou klinkt dat, op z'n zachts gezegd, ge-wel-dig.

Betaald krijgen omdat jij een fantastisch leven hebt, én dit nog fantastischer wilt maken, klinkt toch wel als muziek in jouw oren. Geniet jij van reizen, feesten, vrijwilligerswerk of shoppen? Dan weet jij vast wel iets te doen met de 10.000 euro die Radio 538 jou als fulltime levensgenieter wilt schenken.

In de wolken

Op de website van Radio 538 kan jij jouw motivatie indienen waarom jij de functie van fulltime levensgenieter het beste van heel Nederland kan vervullen. Als je op gesprek mag komen zal dit live zijn in de uitzending. Elke week komt er iemand anders op gesprek bij DJ Frank Dane en als jij het tot de laatste vier kandidaten weet te schoppen, kan er via www.538.nl/acties op jou gestemd worden. Heb jij de meeste stemmen? Dan mag jij je voor een maand lang levensgenieter noemen en krijg jij hiervoor een salaris van 10.000 euro.

Ben jij minimaal 18 jaar en zie jij het wel zitten om een luizenleventje als fulltime levensgenieter te starten? Dan kan je nog solliciteren voor deze vette baan tot en met aanstaande vrijdag 30 juni. Het leven was al een feest, maar dit maakte het zojuist nóg completer. Hallo, droombaan.

Met dit baantje verdien je ook veel, maar is wel een klein beetje anders: Lekker cashen: dit meisje droeg haar slipje 3 weken en verkocht ‘m voor 5000 euro

Reageer op artikel:
Droombaan: radio 538 zoekt een fulltime levensgenieter voor een salaris van 10.000 euro
Sluiten