Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 apr 2017

Rapunzel bestaat! Het haar van dit meisje is maar liefst 2,3 meter lang

De meeste vrouwen dromen over lange lonken. Vaak raak je echter halverwege het groeiproces gefrustreerd en ga je toch weer naar de kapper om er de schaar in te zetten. Want: futloos, droog, dood, you name it. Maar dit meisje is een echte doorzetter en heeft inmiddels haar van maar liefst 2,3 meter lang.

Aliia Nasyrova heeft sinds ze zeven was niet meer de schaar in haar haar gezet. En dat is nu twintig jaar geleden. Het resultaat is dat ze gigantisch lang haar heeft en dat ze inmiddels bekend staat als Rapunzel van Letland.

Rapunzel van Letland

De lokken van Aliia zijn om precies te zijn 2,28 meter lang. Hoe het haar is gelukt om zulke lange haren te krijgen? Ten eerste natuurlijk twintig jaar niet naar de kapper gaan. En verder: een keer per week haar haar wassen en geen föhn gebruiken.

Dat haren wassen is wel een mega klus. Het kost haar namelijk twintig minuten om al haar haren in te zepen, een uur om haar lokken te kammen en een hele dag om haar haar droog te krijgen, aangezien ze weigert om een föhn te gebruiken.

De 27-jarige vindt haar haar overigens nog niet lang genoeg. Ze wil graag in het Guinness Book of Records komen, maar dan zal ze nog even moeten sparen. In het boek staat nu namelijk een vrouw met haar van meer dan 5 (!) meter.

#verylonghair #hair #instahair #longer #superlonghair #braunehaare #brownhair #blackhair #brunette #langehaare #cheveux #cabelosdivos #длинныеволосы #волосы #naturalhair #longhair

A post shared by Alia Aliia Nasyrova (@aliia_more) on

#verylonghair #very #superlonghair #hairstyle #hair #instahair #hairpost #hairporn #brunette #brush #hairvideo #ponytail #hairbun #thickhairdontcare #thickhair #braidideas #cabelos #cabelosdivos #langehaare #cheveux #оченьдлинныеволосы #волосы #hair_videos

A post shared by Alia Aliia Nasyrova (@aliia_more) on

Dear followers!This photo has won in the contest of the longest hair all over Russia by @naturasiberica_ru and got me the second place! I'm happy #cheveux #haircontest #verylonghair #ponytail #thickhair #naturalbeauty #naturalhairstyles #superhair #hairlovers #superlonghair #cheveux #hairgoals #hairplay #braids #supernatural #hairdiva

A post shared by Alia Aliia Nasyrova (@aliia_more) on

Lees dit ook: Haartrends 2017: Deze kapsels en prachtige haarkleuren zijn dit jaar helemaal hot

Reageer op artikel:
Rapunzel bestaat! Het haar van dit meisje is maar liefst 2,3 meter lang
Sluiten