Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 18 mrt 2018

16 x rare dingen die we allemaal in een lange relatie doen omdat we het normaal vinden

In de relatie met je favoriete man op aarde word je op een gegeven moment heel close. Zo close dat jullie elkaar door en door kennen. Misschien wel zo close dat helemaal niets meer raar is. Maar wacht maar tot je erover na gaat denken. Dan zijn die dingen die je doet eigenlijk best wel weird.

1. Jullie weten altijd van elkaar waar jullie zijn

Je hebt het misschien niet door, maar eigenlijk ben jij zijn stalker. Je kent zijn agenda uit je hoofd, appt hem de hele dag door en vertellen elkaar waar jullie nu weer uithangen. Niet omdat jullie elkaar niet vertrouwen, maar gewoon omdat het kan. Bonuspunten als je ook nog eens de applicatie ‘Find my friends’ op je telefoon hebt. Grappig toch, dat je met één druk op de knop kunt zien waar vriendlief uithangt?

2. Ook in het vliegtuig

Gaat één van jullie op reis zonder wederhelft? Dat doet natuurlijk pijn. En in de lucht is er geen mogelijkheid tot contact. Maar jij vindt daar wel je maniertje op. Je houdt zijn vluchtnummer paraat en checkt elke vijf minuten nog even waar het vliegtuig zich op dat moment begeeft. Als ie maar veilig is.

2. De staarmodus is jouw ding

Zonder dat hij het door heeft kun je minuten lang stiekem naar hem staren. Als hij aan het koken is of wanneer hij slaapt. Zelfs als hij op de wc zit. En hij heeft het niet door. Eigenlijk ben je een soort geheim agent.

3. Je weet precies wat hij gaat bestellen

Of het nu in een restaurant is of bij de afhaal Chinees. Jij weet precies waar je lover op dat moment zin in heeft. Want jullie hebben dit natuurlijk al ontelbaar vaak gedaan op jullie gezamenlijke brakke zondag. Heel handig als je hem wilt verrassen met zijn favoriete maaltje. Want, liefde gaat door de maag.

4. De puistjes en mee-eters knijp je zo uit

‘Schat ik zie een heel dikke mee-eter op je neus. Ik knijp ‘m wel even uit hoor’. Tja, dat doe je voor elkaar toch?

5. Handtekening, pincode, wachtwoord?

Zijn persoonlijke gegevens ken je uit je hoofd. Je kunt zijn handtekening maken voor het geval dat. Hij stuurt je naar de supermarkt om boodschappen te doen met zijn pinpas en je hebt inmiddels als zo vaak ingelogd op zijn account en op z’n telefoon dat je zijn wachtwoorden kunt dromen. Hij vertrouwt je blindelings, de lieverd.

6. Je weet welke maat hij bij elk merk heeft

Het blijft een man en die weet vaak niet zo goed welke maat hij heeft bij een Zara, H&M of Mango. Gelukkig heeft hij daar zijn fantastische vriendin, die hem precies kan vertellen welke maat hij van het stapeltje moet pakken bij elke winkel.

7. Je fixt zijn haar in het openbaar

Als de wind zijn haar ruïneert dan word je niet blij want dan is zijn coupe net een vogelnest. Jij bent zijn persoonlijke styliste en zult zijn haar wel weer eens even flink in model brengen. Ook al duurt het vijf minuten.

8. Je weet precies wanneer hij zijn grote boodschap moet doen

Precies wanneer het ontbijt of avondmaal en de kop koffie achter de kiezen zijn, snelt je lover richting zijn cave waar hij vervolgens uren blijft. Jij weet precies waar hij mee bezig is.

9. Jullie eten van elkaars bord

Oh, dat bord saté ziet er verrukkelijk uit. Hij laat je daarom ongegeneerd van zijn bord eten in het restaurant. In ruil daarvoor voer jij hem wat van jouw visje. Wat een liefde.

10. 12 keer achter elkaar bellen is normaal

Grrr, zit hij je nu te negeren of zo? Oké, je weet dat hij op dit moment in een vergadering zit maar jij hebt echt even zijn mening nodig. Gelukkig belt hij je meteen wanneer hij kan. Cute.

11. Je laat de deur open staan tijdens het plassen

Want, waarom niet? Je hebt niets te verbergen.

12. Jullie praten tegen elkaar in eigen taal

Jullie hebben een geheel eigen taal ontwikkeld, een eigen accentje of een babystem. En soms gebruiken jullie deze geheimtaal in het openbaar. Dat was niet helemaal de bedoeling. Niemand begrijpt die gekke woorden en uitspraken. Van vreemde blikken trekken jullie je niets aan.

13. Hij weet precies wanneer je ongesteld bent

Niet omdat hij het heeft gezien of omdat je het hebt verteld. Nee, je humeur is dusdanig veranderd dat meneer precies kan vertellen wanneer het de hel van de maand is. Maar goed ook, hoef je dat niet honderd keer uit te leggen. Vriendlief naar de supermarkt sturen voor tampons? No problemo.

14. Je hebt hem honderd namen gegeven

Aapie, schatje, liefie, draak, bae. Tot de ongemakkelijke namen: suikerpotje en spitje. Zijn echte naam gebruik je alleen in uitzonderlijke situaties.

15. Jullie betasten de meest rare plekken van elkaar in public

Je mept hem op zijn kont, jullie prikken in elkaars oren en trekken aan elkaars haren. Niemand weet waarom, maar dat doet er niet toe.

16. Een scheetje onder de dekens kan geen kwaad

Het is zelfs al zo erg met jullie, dat jullie niet eens meer reageren wanneer de één (al dan niet per ongeluk) een scheetje laat gaan. F*ck taboes. Een high five is meer op z’n plaats wanneer jij de wedstrijd der scheten hebt gewonnen.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
16 x rare dingen die we allemaal in een lange relatie doen omdat we het normaal vinden
Sluiten