Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love & Seks 9 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Single en niet ready to mingle? De beste reacties op de vraag waarom jij nog steeds single bent

Het eerste wat je vriendinnen je vragen als ze je weer zien is hoe het staat in de liefde en ook op verjaardagen ontkom jij er niet aan. Hoe lief iedereen het ook bedoelt, op den duur wil jij van de daken schreeuwen: ‘Ja ik ben single en wat dan nog?’ Maar des te beter is om één van deze reacties te geven, wanneer er alweer wordt gevraagd waarom jij als knappe vrouw nog steeds vrijgezel bent.

Jij hebt genoeg liefde voor jezelf en geniet van het feit dat je nul verplichtingen hebt tegenover iemand (behalve dan van je werk of je tandarts-afspraak).

De beste reacties op de vraag waarom jij nog steeds single bent

Misschien dat je stiekem wel een beetje op zoek bent, maar jij hebt gewoon nog niemand gevonden waarvan jij denkt ‘Ja dit is het.’ Niks mis met hoge standaard hebben, want jij geeft je niet zomaar voor iemand al die vrijheid op.

1. Ik focus me op mijn carrière want het is 2019, kun je me nu het zout doorgeven?

Je hebt grootste dromen over waar jij jezelf later ziet en één daarvan is om succesvol te worden. En dit is het moment om aan je carrière te gaan werken en tja, daar past gewoon nog geen man of vrouw bij.

2. Ik kan niet eens bepalen wat ik wil eten, laat staan met wie ik me leven ga delen

Neem je een heerlijke pizza of nee toch die carpaccio salade… Wanneer jij de menukaart ziet bij een restaurant dan begint het je al te duizelen. Zoveel keuze, wat ga je kiezen? En dan hebben we het alleen nog maar over een gerechtje in een restaurant.

3. Ik heb geen partner nodig om te bewijzen dat ik wat waard ben

Als vrijgezelle dame ga jij met genoeg zelfvertrouwen en zelfliefde door het leven. Bevestiging van een man/vrouw om je dat te vertellen is wel leuk maar heb jij zeker niet nodig.

4. Ik ben geweldig, en ik heb gewoon nog niemand gewoon die net zo geweldig is als ik

Zoals we al eerder zeiden, jij hebt eisen en dat is helemaal oké. Jij gaat niet settelen voor minder en jij voelt ook geen druk om je eisen bij te stellen. Want hallo, zien mensen wel hoe geweldig en leuk jij bent?

5. Heb je al gezien hoe kieskeurig ik ben met mijn schoenen, en die gaan alleen nog maar om mijn voet

*Geen uitleg verder nodig.*

6. Eerlijk? Single zijn is veel te leuk

Jij zit liever met je vriendinnen elke vrijdagavond in een kroeg. Zaterdag ga je sporten en vaak heb je plannen gemaakt om ergens te eten. Zondag heb je gereserveerd voor je favoriete Netflix-serie en om nog even snel de stad in te gaan om dat leuke shirtje te kopen. Dan hou je niet per se veel tijd over voor mensen die het net-niet helemaal waard zijn.

7. Ik ben een zeester in bed, daar past niemand naast

Jij hebt dan wel een tweepersoonsbed, dat wil nog niet zeggen dat er ook daadwerkelijk twee personen in passen. Jij neemt met gemak het hele bed in beslag en dat bevalt prima.

Lees ook: Ben jij nog single? Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen van First Dates</strong>

Reageer op artikel:
Single en niet ready to mingle? De beste reacties op de vraag waarom jij nog steeds single bent
Sluiten