Ready to go: Zó heb jij in vijf minuten een perfecte make-up look

Het weekend is helaas bijna achter de rug (snik, snik) en dat betekent weer een frisse week vol nieuwe dingen. Heb jij alleen iets te vaak een te close relatie met je snooze knop? Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. Het begint altijd bij één keer onschuldig snoozen en al gauw heb je nog maar vijf minuten om je klaar te maken voor werk. Herkenbaar?

Overkomt een van deze dingen jou ook wel eens als je make-up draagt?

Wij hebben gelukkig dé make-up look voor je die je zo in vijf minuten hebt aangebracht. Zo hoef jij niet met een blotebillen gezicht over straat als je dat niet fijn vindt. Heb jij je stopwatch klaar?

De basis

Kies in plaats van een foundation voor een getinte dagcrème of moisturizer. Je gezicht wordt zo verzorgd en gehydrateerd én je werkt ook nog eens onzuiverheden weg. Typisch gevalletje van twee vliegen in één klap vangen.

Concealer

Breng ook nog een beetje concealer aan met je vingers onder je ogen. Zo heb je gelijk een frisse en wakkere look.

Poeder

Gebruik een transparante setting poeder voor je T-zone om glim te voorkomen.

Bronzer

Graag een sun-kissed huid? Breng dan bronzer aan op de delen van je gezicht waar je normaal ook snel bruin wordt.

Wenkbrauwen

Kam je wenkbrauwen in model en als je echt niet zonder kan, kleur ze dan in.

Oogschaduw

Neem een grijze, zilverachtige oogschaduw en breng deze aan over je gehele ooglid. Smudge hem een beetje uit voor een smokey eye look in plaats van eyeliner wat meer tijd kost.

Mascara

Breng een paar laagjes aan van jouw favoriete mascara. Het gebruik van een dun mascara borsteltje helpt het beste als je in tijdnood bent. Deze separeert jouw wimpers snel en voorkomt klontjes.

Blush

Voor een fris gezicht breng je nog een beetje blush aan op je wangen. Een vloeibare blush is in dit geval een betere keuze dan een poeder blush omdat een vloeibare blush preciezer werkt en sneller dekt.

Lippen

Er is waarschijnlijk niet echt tijd voor een uitgebreid lippenstift ritueel, gebruik in plaats hiervan een getinte lippenbalsem. Zo worden je lippen verzorgt en hebben ze ook nog eens een mooi kleurtje.

En? Waren de vijf minuten al voorbij?

Reageer op artikel:
Ready to go: Zó heb jij in vijf minuten een perfecte make-up look
Sluiten