2020 recap: de 5 meest opvallende reality nieuwtjes van dit jaar op een rijtje

Speciaal voor jullie hebben we een korte samenvatting gemaakt over de meest gelezen reality-gerealteerde nieuwtjes die wij dit jaar gepubliceerd hebben. Je kan het zien als een soort mini-recap van het afgelopen jaar in reality-land. We hebben dit jaar onwijs genoten van een nieuw seizoen The Bachelorette, Love Island Prince Charming en Temptation Island.

Genoeg om het over te hebben dus. We zien verdacht veel Love Island terugkomen. Hopelijk komt er snel een nieuw seizoen aan.

5 meest opvallende reality nieuwtjes van 2020

Er is zo-veel gebeurd dit jaar. 2020 lijkt misschien een saai en teleurstellend jaar, maar in reality-land ging het gewoon door. We hebben genoeg juice gevonden dit jaar die we met alle liefde met je gedeeld hebben.

1. Omg! Vóór Love Island was Jaimy nog aan het daten met Matthy van vorig seizoen

Stipt op nummer één staat dit reality nieuwtje, over Jaimy die aan Love Island meedeed. Het bleek namelijk dat ze vlak voor Love Island nog aan het daten was met een andere Matthy.

Jaimy haar wens komt meteen uit in Love Island, de dame in kwestie was namelijk al langer op zoek naar een partner in crime. Leuk detail: kort voordat ze naar Love Island afreisde (lees: vier werken eerder), was ze nog aan het daten met de ‘echte’ Matthy van Love Island; de DJ uit het eerste seizoen. Ken je hem nog?

Hier lees je het hele artikel nog eens terug.

2. Remco en zijn ‘vriendin’ geven samen een relatie-update

Remco was een veel besproken man dit jaar in onze reality nieuwtjes. Zijn deelname aan Love Island zorgde voor veel opschudding.

Tijdens Love Island wist Remco een groot aantal kijkers tegen hem te krijgen door het feit dat hij al een ‘vriendin’ thuis had zitten. Dit bekende hij dan ook tijdens het programma, terwijl hij het ook heel gezellig leek te hebben met Imen. Hoewel het lijkt alsof Remco en zijn ‘vriendin’ aka Floor Masselink, het heel gezellig lijken te hebben. Zit het toch allemaal ietsje anders in elkaar.

Hier lees je hoe dat is afgelopen.

3. Wow: zó zag Gulcin (uit Temptation Island) er vroeger uit

Temptation Island is toch wel de klapper van 2020. Dit programma heeft ons helemaal opgevrolijkt. Voordat het begon doken we nog eens goed in de levens van de kandidaten en kwamen we erachter dat Gulcin er vroeger heel anders uitzag. Daaruit kwam dit reality nieuwtje voort.

Voor deze bevindingen hadden we Michella Kox niet nodig (sterker nog, waar zijn haar analyses en alle juice over het nieuwe seizoen?!). Even terugscrollen op het Instagram-acocunt van Gulcin, en je komt erachter dat ze een paar jaar geleden zwart haar had, in plaats van blond.

Eerlijk is eerlijk, het staat haar allebei amazing. Oké, het is misschien niet een metamorfose à la Rosanna of Lie van vorige seizoenen Temptation Island, maar toch.

Hier zie je de foto’s.

4. Het lijkt alsof Love Island Mattheüs en Imen elkaar gevonden hebben

Dit reality nieuwtje is heel recent. We kwamen er namelijk achter dat Imen en Mattheüs verdacht veel tijd met elkaar doorbrengen. Helaas zijn we er inmiddels achter dat ze ‘gewoon’ vrienden zijn en geen echte relatie hebben.

Hier kan je lezen hoe de beide Love Islanders zich uitspreken over hun ‘relatie’.

5. Guiliano en Feline van Love Island zijn nu alweer uit elkaar

Vlak nadat het Love Island seizoen afgelopen was, kwamen we erachter dat het éérste koppel alweer uit elkaar is.

Natuurlijk waren we allemaal reuze nieuwsgierig naar de twee tortelduifjes. Waren ze nog gelukkig samen of alweer uit elkaar? We hadden geen idee en op social media bleef het verdacht stil. Zo deelden ze geen berichtjes over elkaar op Instagram én werden ze nooit samen gespot. Het blijkt dus zo te zijn dat ze daar veel DM’s over kregen en dus besloten om hun relatiestatus bekend te maken – via een Instagramvideo.

Hierin wordt onder andere vertelt dat ze het heel bijzonder vonden om samen in de villa te zijn, maar dat ze helaas niet verliefd zijn. Maar dat wilde niet zeggen dat er geen sterke gevoelens waren. Maar eenmal terug in Nederland en België merkte ze dat ze minder contact hadden dan verwacht en besluiten nu allebei hun eigen weg te gaan.

Er is dan ook zeker geen haat en nijd tussen hen. Sterker nog: ze gaan door als goede vrienden. Ze maken er zelfs grapjes over en zeggen dat ze een herkoppeling willen. Nou van zo’n break-up dromen we denken wij allemaal… Zie hieronder de video waarin alles wordt uitgelegd.

Reageer op artikel:
2020 recap: de 5 meest opvallende reality nieuwtjes van dit jaar op een rijtje
Sluiten