Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 25 sep 2020

Jaaaa! De reboot van Pretty Little Liars komt er écht aan

Yes! We hebben goed nieuws voor de fans van Pretty Little Liars, voor degene die de serie al duizend keer opnieuw hebben gebinged en voor degene die al jaren aan het wachten zijn op een vervolg. Niet voor niets is deze serie populair. Juist ook om deze reden komt er reboot aan, en dat is deze week officieel bevestigd.

Wij kunnen niet wachten.

Reboot Pretty Little Liars

Zoals we weten zijn reboots enorm populair. Denk aan de reboot van Friends, Gossip Girl en nog vele andere series en films van vroeger. Maar goed nieuws: er staat dus nu ook een reboot van Pretty Little Liars op de planning. En het leuke is: de maker van Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, gaat de remake van onze favo serie produceren. Dit kan alleen maar veel goeds betekenen.

Hoewel het begin september nog even zoeken was naar een zender die groen licht wilde geven voor deze serie, is dat inmiddels dik voor elkaar: HBO Max it is. Zij hebben het eerste seizoen besteld van Pretty Little Liars: Original Sin. Nu weet je ook direct de naam van de serie ;-).

De reboot wordt wel ietsje anders dan anders. Het krijgt een nieuw verhaal met nieuwe personages en het neigt iets meer naar het horror-genre dan de officiële Pretty Little Liars-serie. Maar voor de Horror-fans onder ons, klinkt dat waarschijnlijk als muziek in hun oren.

Verhaallijn

HBO MAX laat het volgende weten in een persbericht:

“Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z’n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes – een hele nieuwe set Little Liars – gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan.” Spannend!! Het verhaal lijkt verdacht veel op die van Riverdale..

Wanneer te zien?

Helaas is het nog niet bekendgemaakt, wanneer we deze spannende Reboot kunnen kijken. Tot die tijd moeten we het doen met het filmpje ter bekendmaking van HBO Max:

Lees ook: Voor alle Pretty Little Liars addicts: Er komt een stripreeks van de serie

Reageer op artikel:
Jaaaa! De reboot van Pretty Little Liars komt er écht aan
Sluiten