Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 29 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

We zijn nog maar bij Love Island aflevering 2 en er zijn al harten gebroken

Dag sprookje en hallo nachtmerrie waren de woorden van voice-over Rinie aan het begin van de tweede aflevering van Love Island. Dat is hoe Melany zich ook heeft gevoeld deze aflevering. We praten je in dit artikel bij over Love Island Nederland aflevering 2.

Het begon allemaal rooskleurig. Melany en Jarne werden een koppel, Kaat vond dit helemaal oké en we zagen het nieuwe koppel al op het witte paard de horizon tegenmoet galopperen. Maar toen…

De eerste date van Love Island

Melany en Jarne gingen op date en zoals elke date op Love Island begin je als eerst met de vraag wie je type nu eigenlijk is. Jarne, goudeerlijke man die hij is, had misschien beter deze date alleen zijn knappe gezichtje kunnen laten zien (grapje natuurlijk). Melany vindt het namelijk niet zo leuk wat hij hierop antwoordde.

Zo geeft hij aan dat hij niet alleen Melany leuk vindt, maar ook een ding heeft voor Lotte en Chey. De romantische setting mocht niet baten, want Melany ging hierdoor toch met twijfels terug naar de villa.

Is Martin oprecht?

Martin weet niet iedereen te overtuigen dat zijn intenties oprecht zijn. Uiteindelijk is het ook niet zijn taak om de rest te overtuigen natuurlijk, zolang Sebastiana nog steeds het gevoel heeft dat het goed zit. Maar oh nee wacht… Ook Sebastiana heeft haar twijfels. Zij wil namelijk meer de diepte in met Martin en vraagt zich af of dit met hem kan. Wij zien al kleine scheuren ontstaan in deze relatie.

Lotte en Jarne

Stiekem zien Lotte en Jarne elkaar wel zitten. Of naja stiekem? Voordat ze echt een gesprek konden voeren, moest er eerst wel even goed gepraat worden met Noah. Want na 48 uur wil je wel weten waar je aan toe bent.

Toen kwamen we aan bij het spel Truth or Dare. Wat is Love Island zonder dat de deelnemers zich wagen in ongemakkelijke seksposities, sensuele massages en ja ook lapdances horen hierbij.

Hoewel we tijdens dit spel zagen dat Matthy en Aleksandra steeds dichter naar elkaar toegroeien, ging het niet zo goed met het gloednieuwe koppel Melany en Jarne. Jarne kreeg de opdracht om zijn moves op zijn favoriete Islander te showen. Dat deed Jarne, maar dan op Lotte. ONGEMAKKELIJK.

Melany zit er in de tweede aflevering al helemaal doorheen

Zo voelde Melany zich dus ook. Van liefde was er niet zoveel meer over, want Melany besloot om Jarne af te schrijven als haar prins op het witte paard. Te snel volgens sommige Islanders en daar valt over te discussiëren. Wat we in ieder geval wel zeker weten is dat Melany geen hoop meer heeft in het vinden van de ware. Gelukkig zijn we nog maar bij de tweede aflevering, dus dit komt vast nog wel goed.

Nieuw vlees in de kuip

Jaaa, nieuwe mannen komen vanaf vandaag de villa binnen. Als je de app nog niet hebt, download hem dan NU. Gister kon je namelijk je eerste stem uitbrengen. Dit keer over wie je op date wil sturen met deze twee nieuwe mannen Vinnie en Denzel.

Lees ook: Dit is alles wat je hebt gemist in de allereerste aflevering van Love Island Nederland

Reageer op artikel:
We zijn nog maar bij Love Island aflevering 2 en er zijn al harten gebroken
Sluiten