Oh my! Deze pannenkoeken met Licor 43 zijn alles wat je dit weekend wil en meer

Licor 43 is een favoriet van velen, daar kan je niet omheen. Vooral echte zoetekauwen zijn dol op de Spaanse likeur. Tijdens een avondje met de meiden staat de fles Licor 43 steevast op tafel en maken jullie er de lekkerste creaties mee. Ben jij een 43-lover? Houd je dan vast, want deze pannenkoeken met je favoriete drankje ga je goddelijk vinden.

Haal de koekenpan maar vast tevoorschijn, want deze hemelse pannenkoeken wil je zo snel mogelijk maken. Op Facebook verscheen onlangs dit hemelse recept en vriendin, dit wil je eten.

Het hemelse recept voor pannenkoeken met Licor 43

Je hoeft geen gevorderde keukenprinses te zijn om deze pannenkoekjes op tafel te zetten, je maakt ze heel simpel in de pan of in de Airfryer. Je hebt er slechts vier ingrediënten voor nodig, is dit niet de zoete snack van je dromen?

Wat heb je nodig?

  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 400 milliliter melk
  • Een flinke scheut Licor 43
  • Bakringen

Pak een grote beslagkom en meng alle ingrediënten met elkaar totdat je een glad beslag hebt. Leg de bakringen op de pan of in de Airfryer en giet er laagje beslag in. Laat de pannenkoekjes zes minuten garen en leg ze daarna op een groot bord. Giet er nog een scheutje likeur overheen en je bent klaar om aan te vallen.

Licor 43 pannenkoeken

😍 Deze Licor 43 pannenkoeken maak je heel eenvoudig in de Airfryer of in de pan! Giet er nog wat extra Licor 43 overheen voor de smaak! 👉 Bakringen hier…

Lees ook: Je kunt nu heel makkelijk kwarktaart met Licor 43 maken

Reageer op artikel:
Oh my! Deze pannenkoeken met Licor 43 zijn alles wat je dit weekend wil en meer
Sluiten