Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 22 feb 2019

Holy moly! Dit recept voor sushi stamppot is echt hemels en wil je vanavond nog maken

Het mag dan wel veertien graden worden vandaag, het stamppot seizoen is nog láng niet voorbij. Zeker niet nu we deze heerlijke sushi stamppot kunnen toevoegen aan ons receptenboekje. Holy moly, dit is echt de beste combinatie ooit.

Lidl is er niet alleen om ons te voorzien van goedkope boodschappen en toffe musthaves, ze bedenken tegenwoordig ook nog eens steengoede recepten. En deze sushi stamppot wil je vanavond nog zelf proberen te maken.

Sushi stamppot recept van Lidl

Lidl plaatste afgelopen week een video op Facebook waarin ze uitleggen hoe je zelf sushi stamppot maakt en het is echt makkelijker dan je denkt.

In deze video doorloop je binnen een halve minuut alle stappen voor het maken van de perfect sushi stamppot. Klinkt easy toch?!

Je hebt niet eens zo veel ingrediënten nodig voor deze sushi stamppot en het staat binnen een handomdraai op tafel. Al is het wel handig als je al eens zelfs sushi hebt gemaakt. Hoe dan ook hét perfecte gerecht om je weekend mee in te luiden. Wedden dat dit een goede bodem is voor een stapavond met je besties?!

Na deze stamppot lust jij natuurlijk ook nog wel een zelfgemaakt toetje en hier doe je jezelf (en je vriendinnen) absoluut een plezier mee.

Vriendin met dit recept maak je zelf te lekkere Bounty’s (en ze zijn nog gezond ook)

Girlscene

Reageer op artikel:
Holy moly! Dit recept voor sushi stamppot is echt hemels en wil je vanavond nog maken
Sluiten