Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 22 jun 2015

8 x wat je te wachten staat als je met een recht door zee meisje gaat daten

Fierceless, onafhankelijk, sterk en vooral niet bang om te zeggen wat ze denkt. Een meisje die recht door zee staat hoog op de verlanglijstjes van mannen. Alles beter dan een meisje die aan hem kleeft en hem niet meer loslaat toch? Toch is het handig als onze toekomstige dates dit van tevoren goed in hun oren knopen.

1. Smoesjes hoef je bij ons niet te gebruiken

Nee, die hebben gewoon geen zin. We prikken er dwars doorheen en we zijn er niet van gediend. En dat zul je dan ook zeker te weten te horen krijgen.

2. Je weet altijd waar je aan toe bent

Meisjes die recht door zee zijn zullen nooit ergens omheen draaien. Vindt ze je leuk? Dan zegt ze dat. Vindt ze je aantrekkelijk? Dan krijg je dat te horen. Is ze je even helemaal zat? Ook dat zegt ze, zonder omweg.

3. Als je spelletjes gaat spelen kun je de eerste beste uitgang naar buiten nemen

Dag, daar is de deur. Wij vrouwen die recht door zee zijn vertellen altijd waar het op het staat. En we hebben gewoon echt geen zin in spelletjes.

Spelletjes zijn een manier waarop je om de hete brei heendraait. Waarin je het ene zegt en het andere doet. Of je gaat ervoor, of niet. En als je er besluit mee te stoppen zijn we niet blij, ook wij hebben gevoelens. Maar we weten liever waar we aan toe zijn. Andersom doen we dat ook.

4. We zijn niet bang om in discussie te gaan

HA. Als je denkt dat alleen jouw mening telt heb je een probleem vriend. Wij hebben een eigen mening die we graag laten horen. Als jij je mening probeert door te drukken zijn wij niet bang om er eens even lekker tegenin te gaan. Graag zelfs.

5. We zijn niet op ons mondje gevallen

Hihi, oeps. Ja soms komen we daar ook wel eens mee in de knoei. Dan zeggen we nét iets te snel wat we denken. Niet altijd even handig. Maar over het algemeen gaat het wel goed. Je hoort ons gewoon altijd. En overal.

6. Je hoeft ons niet te beschermen

Als je op zoek bent naar een meisje die je wil beschermen, waar je altijd je armen omheen moet slaan om haar een veilig gevoel te geven, die jou nodig heeft. Ehm, dan ben je aan het verkeerde adres. Wij recht door zee meisjes staan met onze beide benen stevig op de grond. En we laten ons daar niet vanaf duwen. We hebben je niet nodig. We zijn bij jou omdat we dat leuk vinden. Maar we kunnen het ook prima alleen.

7. We zijn niet gevoelig voor geslijm

Mocht je indruk op ons willen maken met duizend lieve woorden, dan kun je jezelf die moeite besparen. Wij zitten daar namelijk helemaal niet op te wachten. We vinden je niet leuker als je ons snoezepoes noemt, of suikerpomponnetje of nog erger, sweetie. Hey knappert is prima, alleen als je het echt meent. Sweet talker, hell no.

8. What you hear is what you get

We zijn mondig heel vaardig (that’s what she said inderdaad). Wat je hoort is precies wie wij zijn. Je kan ons niet veranderen, het wordt ook niet minder. Dit is wat je krijgt. Take it or leave it.

Reageer op artikel:
8 x wat je te wachten staat als je met een recht door zee meisje gaat daten
Sluiten