Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 24 sep 2020

Carice van Houten en Halina Reijn bundelen hun krachten in deze nieuwe serie

Voor wie enorm genoot van de film Instict, hebben we goed nieuws. Carice van Houten en Halina Reijn slaan opnieuw de handen ineen en werken samen aan een nieuwe tv-serie: Red Light. Het komt niet vaak meer voor dat we de Nederlandse Actrice, Carice van Houten, nog in het Nederlands zien acteren. Maar voor deze serie maakt ze graag een uitzondering.

De trailer staat al online en geloof ons, dit gaat spannend worden.

Red Light

We hebben geluk want er komen tien(!) afleveringen aan televisiedrama onze kant op. Al een tijdje terug maakte de twee actrices, Carine en Halina, bekend dat de serie Red Light er aan zat te komen. Maar het bleef stil, tot nu.

Want sinds deze week is de eerste trailer officieel uitgekomen. Laten we hopen dat het niet heel lang meer duurt voordat we de eerste aflevering kunnen gaan kijken. Hieronder zie je de eerste trailer:

De serie

De nieuwe dramaserie Red Light draait om drie vrouwen. Hun leven raakt plots met elkaar verstrengeld door een mysterieuze verdwijning. Carice van Houten speelt Sylvia, een prostitué die in het bordeel van haar vriend (een pooier) werkt. Halina Reijn speelt Esther, is te zien als zangeres uit een goed milieu. Maaike Neuville speelt Evi, een politieagente die een grote zaak heeft gekregen en dat probeert te combineren met haar gezinsleven.

Ze komen terecht in een gevaarlijke wereld van mensensmokkel en uitbuiting, en ontdekken dat ze elkaar hard nodig hebben om hun problemen op te lossen. Ben jij ook zo benieuwd hoe dit gaat uitpakken in de serie? Wij in ieder geval wel.

Wanneer te zien?

Deze spannende serie gaat 1 oktober in première op het Nederlands Film Festival. Daarnaast komt er ook een internationale première in dezelfde maand op het televisiefestival in Cannes. En begin 2021 komt Red Light (eindelijk) naar NPO. We kunnen niet wachten.

Lees ook: Kerstliefhebbers opgelet: Netflix komt met The Christmas Chronicles 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carice van Houten en Halina Reijn bundelen hun krachten in deze nieuwe serie
Sluiten