Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 25 jul 2016

Red velvet croissantjes bestaan en ze zijn VERRUKKELIJK

Roomboter croissantjes zijn zo passé. Deze red velvet croissantjes zijn te perfect voor woorden en zullen al je toetjesverlangens vervullen. Een perfecte manier om je dag te beginnen. Yummy!

We hebben al een tijdje kunnen smullen van de cronut, die heerlijke combinatie van een donut en een croissant. Maar die bestaat al een tijdje en de wereld is toe aan iets nieuws. Nou, dat is gelukt, want nu is er een red velvet croissant om al je zoetekauw wensen te vervullen. Ze gooien er zelfs red velvet cake kruimels op.

Forget Monday Blues… let's make "Tuesday Reds" a thing… Red Velvet Cake Croissants fresh from @Chef_Thiago's Bakery… ⬇️ (open everyday @ 8am) ‼️ (p.s. sorry we didn't cover that last one in cake, we were keeping it fresh for ya ?)

A video posted by Union Fare | Union Sq. NYC (@unionfare) on

Met een cream cheese vulling is deze heerlijkheid de perfecte combinatie van zoet en zout. De red velvet croissant is momenteel alleen maar beschikbaar in New York, maar het zal niet lang duren voordat de rest van de wereld door krijgt dat ze niet zonder kunnen. En tot die tijd is dit schatje best een vliegticket naar New York waard, toch?

Hier gaat je mondje ook van wateren: Rainbow life! De allermooiste regenbogen om te eten

Reageer op artikel:
Red velvet croissantjes bestaan en ze zijn VERRUKKELIJK
Sluiten